Infotrafic 6 decembrie. Ceaţă în 11 judeţe

Ceata
Ceata

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.

În ceea ce privește fluența traficului, semnalăm că pe DN19 (E671), la kilometrul 7+100 de metri, la intrarea în municipiul Oradea dinspre Satu Mare (județul Bihor), un tir a rămas imobilizat – din motive tehnice – pe carosabil. Din acest motiv, circulația rutieră se desfășoară îngreunat. Informăm, de asemenea, că pe mai pe multe drumuri importante din județele Bacău, Vrancea, Cluj, Bihor, Harghita, Arad, Timiș, Olt, Dolj, Caraș-Severin și Mehedinți traficul se desfășoară în condiții de ceață.

Având în vedere acest lucru, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum, să utilizeze în mod corespunzător sistemul de iluminare al vehiculului, să mărească distanța de siguranță între mașini și să nu efectueze manevre periculoase. Amintim, de asemenea, că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel