Vara, înghețata este un desert esențial. Tocmai din acest motiv ar trebui să încerci să o faci chiar acasă. În câțiva pași simpli poți face o înghețat delicioasă din banane și ciocolată.
Înghețata făcut în casă va fi la fel de bună ca cea din magazine și ne va oferi o aromă unică. Desertul va fi cremos și delicios. O bunătate pe care pur și simplu nu o poți rata.
Pentru a pregăti o înghețată de banane bună de casă avem nevoie de:
200 ml smântână lichidă,
2 linguri de zahăr pudră,
60 grame de ulei,
200 grame ciocolată cu lapte,
330 grame de iaurt cu banane,
2 banane.
Mai întâi decojim bananele și le tăiam felii. Punem feliile de banane într-un blender, împreună cu iaurtul cu banane, apoi adăugăm zahărul pudră. Amestecăm bine ingredientele.
Batoane de iaurt congelat cu fructe: o gustare sănătoasă, originală și foarte ușor de preparat
Smântâna lichidă se pune într-un castron curat și se bate bine cu un mixer electric. La final, în smântână se adaugă amestecul de iaurt și banane și se amestecă bine cu o lingură.
Trebuie să obțineți un amestec omogen, care se toarnă în forme pentru înghețată în care veți băga și bețișoare pentru înghețată. Odată finalizată această operațiune, nu mai rămâne decât să introduceți formele în congelator, unde trebuie să rămâne aproximativ 6 ore.
Prăjitură cu lămâie, preparată în cuptorul la microunde: fără ouă și fără unt este gata în 10 minute
După ce timpul a expirat, scoatem formele cu înghețată din congelator și de scufundăm într-un amestec de ciocolată topită și ulei.
Fiecare înghețată trebuie scufundată în întregime în bolul cu ciocolată pentru a o acoperi mai bine. La final, înghețatele se reintroduc în congelator, unde vor rămâne până când ciocolata se va întări. poftă bună!
Pentru această rețetă de înghețată nu vom folosi aparatul de înghețată, așa că toată lumea o poate pregăti în propria bucătărie. În plus, nu vom folosi smântână și, prin urmare, vom obține un desert mai ușor decât cel tradițional și totodată mult mai digerabil
Iată ce ingrediente vom avea nevoie pentru înghețată de casă super cremoasă:
1 iaurt alb natural sau cu căpșune;
450 de grame de fructe de pădure;
1 lămâie;
1 lingură de miere;
50 de grame de zahăr granulat
Prăjitură fără unt, preparată din 2 dovlecei. O rețetă delicioasă, care este hitul sezonului
Înghețată pe care urmează să o pregătim este una dintre cele mai rapide și naturale. În primul rând, trebuie să spălăm bine fructele de pădure. Când sunt spălate, fructele de pădure trebuie uscate cu proaspete de bucătărie, apoi tăiate în bucăți mai mici.
În acest moment, transferăm fructele într-un recipient și le punem la congelator pentru cel puțin 4 ore. După acest timp, scoateți fructele de pădure din congelator și turnați-le într-un mixer. Stropiți-le cu zeama de la 1 lămâie și apoi adăugați zahărul. De asemenea, puneți mierea și iaurtul și amestecați totul.
Din cauza fructelor de pădure înghețate, s-ar putea să fie necesar să amestecați de mai multe ori. La final, dacă amestecul este prea tare, puteți adăuga câteva linguri de apă. Ulterior, compoziția se împarte în trei cupe de desert, care se dau în congelator pentru minim 5 ore. La final, desertul nostru va fi gata. Înainte de a-l servi pe masă, în puteți decora cu fructe de pădure sau fistic mărunțit. Sau, de de nu, cu o lingură de miere.
Ananas, copt cu scorțișoară. Servește desertul și vezi ce se întâmplă în câteva ore
Această înghețată de casă super cremoasă, gata în doar câteva minute, este cea mai rapidă modalitate de a pregăti un desert proaspăt chiar acasă. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News