Înghețată de casă. Rețeta veche și rapidă

Înghețata făcută în casă este mai mult decât delicioasă și mai sănătoasă decât cea din comerț. Știi exact ce și cât pui în ea. Iată rețeta veche și delicioasă.

Ingrediente

4 ouă
1 cana zahăr
1/2 litru lapte
2 linguri făină
2-3 borcane smântână

Cum se prepară

Se amestecă gălbenuşurile cu făina, cu zahărul, laptele. Se ține pe foc până se face ca o ciulama. Când se răceşte, se adaugă smântâna, albuşurile bătute spumă, scrie alinacuisine.ro.

Se împarte compoziţia în două şi se pun arome diferite. Se adaugă arahide, stafide. Se dă la congelator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel