În această vară, canicula se stinge cu îngheţată bio. A crescut consumul de sortimente naturale, fără zahăr şi cu arome inedite: lavandă, curmale, susan sau chiar ghimbir. Gelateriile se întrec în reţete originale, în timp ce din fabricile din ţara noastră pleacă în fiecare an cantităţi uriaşe de îngheţată, către străinii topiţi şi eu după gustul românesc.
Într-un laborator din Bucureşti, se lucrează intens pentru a le oferi clienţilor cea mai sănătoasă îngheţată. Ingredientele provin doar din ferme bio, iar combinaţiile de arome sunt surprinzătoare. Printre ele, descoperim scorţişoară, trandafir şi cocos, menţionează observator.tv.
Savuroasă şi cremoasă, îngheţata bio este desertul ideal chiar şi pentru vegani, diabetici sau cei aflaţi la dietă. Şi mai ales pentru românii cu gusturi îndrăzneţe, care n-ar spune nu unui desert cu aromă de cardamon, de lavandă, de ghimbir sau chiar de ceai verde.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News