Ingredient din salata de boeuf folosit GREȘIT. Nu-l vei mai folosi de acum înainte!

Salata de boeuf este un preparat foarte delicios. Adevăratele gospodine știu ce nu trebuie să facă atunci când prepară o salată de boeuf plină de savoare.

Multe gospodine fac o greșeală când vine vorba despre salata de boeuf. Pentru o salată de boeuf cât mai gustoasă, este recomandat să se folosească carnea de vită în locul celei de pui. Carnea de vită este cea care dă adevăratul gust salatei de boeuf.

Cum se prepară o salată de boeuf delicioasă

Pentru început aveți nevoie de un kilogram de cartofi, 500 de grame de morcovi, 400 de grame de castraveți și gogoșari murați și 450 de grame de carne de vită. Puneți la fiert cartofii, morcovii și carnea de vită.

După ce au fiert suficient, ingredientele sunt tăiate în cubulețe mici și sunt amestecate cu mâna, pentru a combina cum se cuvine aromele. Ulterior adăugați, în funcție de preferințe, maioneză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel