Salata de boeuf este un preparat foarte delicios. Adevăratele gospodine știu ce nu trebuie să facă atunci când prepară o salată de boeuf plină de savoare.
Multe gospodine fac o greșeală când vine vorba despre salata de boeuf. Pentru o salată de boeuf cât mai gustoasă, este recomandat să se folosească carnea de vită în locul celei de pui. Carnea de vită este cea care dă adevăratul gust salatei de boeuf.
Pentru început aveți nevoie de un kilogram de cartofi, 500 de grame de morcovi, 400 de grame de castraveți și gogoșari murați și 450 de grame de carne de vită. Puneți la fiert cartofii, morcovii și carnea de vită.
După ce au fiert suficient, ingredientele sunt tăiate în cubulețe mici și sunt amestecate cu mâna, pentru a combina cum se cuvine aromele. Ulterior adăugați, în funcție de preferințe, maioneză.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News