Ingredientul secret care face legumele coapte de trei ori mai gustoase

Ingredientul secret care face legumele coapte de trei ori mai gustoase. Sursa foto: freepik.com
Ingredientul secret care face legumele coapte de trei ori mai gustoase. Sursa foto: freepik.com

Multe gospodine experimentează mereu, inventând rețete noi. Ulterior, împărtășesc cu toată lumea trucurile descoperite.

Unul dintre aceste trucuri te va ajuta să pregătești cele mai delicioase legume la cuptor. Este suficient să adaugi un singur ingredient secret și mâncarea va fi mai aromată și mai consistentă.

Mâncarea făcută din legume obișnuite o poate depăși pe cea de carne, dacă este făcută corect.

De exemplu, gospodinele cu experiență recomandă să nu renunți la potențiatorii naturali de gust și aromă. Astfel de ingrediente vor face legumele mai aromate și mai sățioase.

Omletă italiană cu ardei gras și verdeață: o rețetă copioasă pentru micul dejun

Mulți bucătari folosesc potențiatori naturali de aromă. Aceștia dezvăluie nu doar gustul legumelor, ci și al altor ingrediente.

Deci, pentru a face o mâncare delicioasă din legume coapte, trebuie să adaugi sare și zahăr, care sunt cei mai accesibili potențiatori de gust și aromă.

Chifteluțe de pui cu dovlecei și ghimbir. Au un gust uimitor și se fac ușor

Un astfel de fel de mâncare din legume coapte la cuptor conține un minim de calorii, de aceea poate fi consumată și de persoanele care țin la siluetă. Iar dacă vei stropi legumele coapte cu ulei de măsline, oțet balsamic și cașcaval, dat prin răzătoare, atunci preparatul merită cele mai mari laude.

Prepară o salată cu ciuperci, fasole și murături. Este delicioasă și foarte sățioasă

Salata se prepară repede. Produsele nu vor fi supuse unui tratament termic îndelungat, iar ciupercile proaspete prăjite pot fi înlocuite cu ciuperci din conservă.

Ingrediente:

conservă de fasole - 1 bucată,

ciuperci - 400 grame,

castraveți murați - 250 de grame,

ceapă - 3 bucăți,

morcov - 1 bucată,

ulei 50 ml,

usturoi - 1 căpățână,

sare și piper după gust.

 

Rețeta, pas cu pas

Puteți folosi atât fasole roșie, cât și fasole albă. Curățați ciupercile și tăiați-le felii subțiri. Ceapa se curăță și se taie cubulețe. Morcovul se curăță și se dă prin răzătoare. Scurgeți lichidul din conserva de fasole. Tăiați castraveții murați fâșii. 

Salată cu ciuperci, fasole și murături. O rețetă rapidă și sățioasă

Puneți o tigaie cu puțin ulei pe aragaz. Când uleiul este încins, adăugați ciupercile și prăjiți-le ușor. Procedați la fel cu ceapa și morcovii.

Se amestecă toate ingredientele într-un bol. Adăugați usturoiul pisat, Asezonați cu sare și piper. Dacă doriți, puteți stropi salata cu mărar și ceapă verde. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel