Îngrijitoare de la un centru educațional, filmată în timp ce îi bate și îi înjură pe copii pentru că nu știu lunile anului

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

O îngrijitoare de la un centru educațional a fost filmată în timp ce îi bate, îi amenință și îi înjură pe copii pentru că nu știu lunile anului.

Cruzime fără margini la un centru educațional din Popești Leordeni. O îngrijitoare a fost filmată în timp ce îi bate, îi amenință și îi înjură pe copii pentru că nu știu lunile anului. Atenție, sunt informații care vă pot afecta emoțional!

"Spune lunile, ca să poți să îți dai seama unde e februarie! Așa te-am învățat. Ianuarie, februarie, uite aici, la naiba! Ăla e!

Să vezi ce te dau cu capul de masa asta. Că a venit rândul tău! Dacă vorbești așa mult cu colegul tău, să vad dacă știi lunile anului! Hai, mișcă-te încoace! Mișcă-te, să vezi ce bătaie îți iei!

Te bat, te bat, decembrie, când vine Moș Crăciun, dobitocule! În martie e luna mămicii! Aia e luna martie! Te bat rău de tot, deci ascultă la mine ce bătaie îți iei!

Bă, te bat, te bat! Ce ți-am zis eu cu mâinile alea, să le ții la spate? Bă, ce ți-am zis eu ție cu mâinile alea? Băi, o să te las să te p*** pe tine! Pune mâinile la spate ca îți dau un telefon din ăsta în cap de vezi stele verzi! Dacă ne mai arăți o singură dată aia, îți dau una de-ți bate ...... luna decembrie. Deci dacă eu te pun la locul tău, acolo, și îți mai aud gura, mototolesc foaia asta și ți-o dau să o mănânci. Ai înțeles?", sunt doar câteva dintre amenințările pe care femeia le spune copiilor, potrivit unor imagini video difuzate de Antena 3 CNN.

Oamenii legii au deschis un dosar penal

În acest caz, polițiștii orașului Popești Leordeni s-au sesizat din oficiu. Potrivit aceștia, îngrijitoarea respectivă are 24 de ani. Ea s-a ales acum cu un dosar penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Totodată, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov, împreuna cu polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publica Ilfov, efectuează activități din competență pentru verificarea legalității funcționării acestui centru. Asta pentru că, din primele informații, se pare că grădinița nu era autorizată sau avizată de Ministerul Educației sau ARACIP. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel