Inna, primele declarații despre sarcină: Sunt fericită

Foto: Instagram Inna
Foto: Instagram Inna

Inna a făcut primele declarații despre sarcină. 

Chiar dacă traversează o perioadă aglomerată din punct de vedere profesional, Inna visează la momentul când va deveni mamă, în viitorul foarte apropiat.

Într-un interviu recent, vedeta a recunoscut cât de mult i-a schimbat pandemia planurile de viitor.

Inna, primele declarații despre sarcină 

Inna trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, alături de Deliric, un artist care a scris istorie în muzica hip-hop din România. Chiar dacă existau de multă vreme zvonuri că cei doi ar fi împreună, aceștia și-au asumat recent relația. Artista a mărturisit că are planuri mari alături de el.

"Îmi doresc să fiu mamă, am mai spus-o. Dar toate la timpul lor", a spus Inna, pentru ciao.ro

Întrebată care a fost cel mai bun sfat pe care i l-a dat mama sa în materie de relații, artista a spus că "să iubesc sincer și să fiu în relații câtă vreme sunt fericită". 

Inna, la spital în primele zile ale anului

Inna a început anul cum nu se putea mai prost. Cântăreața a ajuns la spital, după ce a suferit o căzătură care i-a afectat mâna dreaptă.

Chiar dacă nu este nimic grav, fanii vedetei s-au îngrijorat pentru artistă, atunci când au văzut pozele publicate de pe patul de spital.  

Îmbrăcată în alb, artista s-a filmat de pe pat și a transmis următorul mesaj explicând succint ce i s-a întâmplat: „Cea mai tâmpită cădere”. După mii de întrebări din partea oamenilor, artista i-a lămurit că a căzut de pe trotineta electrică. 

Inna, la un pas de moarte

Inna a povestit într-un interviu că a fost la un pas de moarte în copilărie, pe când avea doar patru ani și a fost aruncată într-o piscină. Deși nu știa să înoate, odată ajunsă pe fundul piscinei, și-a dat seama că nu e atât de greu și a reușit să iasă la suprafață.

”La 4 ani se întâmpla asta. M-au împins în apă și a trebuit să învăț să înot! Am început să înot pe la fundul apei, nu știu ce mi s-a părut mai ușor, mai ieșeam din când în când să iau aer”, a declarat Inna, citează ciao.ro.

Artista a dezvăluit că nu i-a plăcut niciodată să meargă la grădiniță, iar motivul era că nu îi plăcea să doarmă alături de ceilalți copii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel