Inna va cânta pentru 15.000 de euro la Timişoara

Inna
Inna

Inna va cânta la începutul lui august, la Ziua Oraşului Timişoara, pentru un onorariu de 15.000 de euro. Această veste vine din partea primarului, Nicolae Robu, care a precizat că a fost semnat un contract cu artista în acest sens..

[caption id="attachment_209897" align="alignleft" width="310"] Sursa: djtunes.com[/caption]

Timişorenii nu s-au arătat deloc încântaţi de venirea artistei, dar mai ales de suma de 20.000 de euro pe care aceasta o cerea. Din această cauză, oamenii au creat o pagină specială pe Facebook, unde şi-au exprimat nemulţumirea.

Viceprimarul Dan Diaconu a răspuns cetățenilor că va continua negocierile cu artista și cu managerul acesteia, considerând că timișorenii merită ca cea mai în vogă cântăreață să vină de ziua orașului. "Fiecare are dreptul să-și spună părerea, din punctul acesta de vedere. Eu nu văd utilitatea unei astfel de pagini. Nu a fost nimeni să se plângă la noi de lucrul acesta. Sigur că îi luăm în seamă. Dacă vin la noi, le putem explica argumentele noastre pentru un astfel de eveniment. Până la urmă, Timișoara are 300.000 de oameni, e dreptul lor. Nu știu dacă paginile de Facebook sunt într-un fel soluția”, a declarat Dan Diaconu pentru Ziare.com.

Acum, deşi suma a scăzut la 15.000 de euro, părerile internauţilor nu s-au schimbat, ei cred în continuare că edilii pot cheltui acei bani pe lucruri mult mai importante pentru municipiu, informează Libertatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel