INREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. De ce nu vrea președintele să-și dea demisia

bogdan oprea
bogdan oprea

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea, susţine că "demisia şefului statului ar fi cea mai mare piedică pusă justiţiei", astfel creându-se culoar spre Cotroceni premierului Ponta, "care i-a apărat public fără nicio ezitare pe colegii de partid chemaţi în faţa justiţiei".

INREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. "Prim-ministrul României, domnul Victor Ponta, a declarat că cel mai mare ajutor pe care preşedintele României, domnul Traian Băsescu, l-ar putea da prestigiului justiţiei româneşti ar fi să demisioneze din funcţie. Pentru oricine a trăit în România ultimilor doi ani este evident că demisia domnului preşedinte Traian Băsescu ar fi cea mai mare piedică pe care ar putea-o pune justiţiei româneşti", se arată într-o declaraţie a purtătorului de cuvânt al preşedintelui României, remisă, joi, agenţiei Mediafax.

VEZI ȘI: CT Popescu: Traian Băsescu NU trebuie să își dea DEMISIA

INREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Oprea menţionează faptul că, astfel i s-ar crea culoar spre Cotroceni tocmai premierului Victor Ponta, "cel care, din înalta poziţie publică în care se afla, i-a apărat public fără nicio ezitare pe toţi colegii de partid care au fost chemaţi în faţa justiţiei".

INREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Fratele şefului statului, Mircea Băsescu, a fost reţinut, joi seară, de procurorii anticorupţie, care îl acuză de trafic de influenţă. Scandalul a început miercuri seară, odată cu difuzarea înregistrărilor audio-video legate de cazul Bercea.

Înregistrările au provocat un scandal în mediul politic de la Bucureşti. Premierul a cerut demisia şefului statului, iar Traian Băsescu a negat orice legătură, precizând, cu lacrimi în ochi, că între nevoia de consolidare a justiţiei şi reflexul firesc de a-şi apăra fratele alege consolidarea justiţiei.

VEZI ȘI: ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Antonescu îi cere demisia lui Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel