Înscrierile pentru Regiunea Sud-Muntenia în Programul Casa Verde Fotovoltaice s-au încheiat

FOTO: Freepik @senivpetro
FOTO: Freepik @senivpetro

Peste 10.000 de persoane fizice s-au înscris în programul Casa Verde Fotovoltaice în Regiunea Sud-Muntenia.

Astăzi, 03 octombrie 2024, ora 10.00, a demarat sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională - Casa Verde Fotovoltaice, pentru Regiunea Sud-Muntenia.

Bugetul de 321.000.000 lei alocat acestei regiuni a fost rezervat integral prin înscrierea unui număr de 10.700 de persoane fizice.

Îi felicit și pe locuitorii din Regiunea Sud-Muntenia care s-au înscris în programul Casa Verde Fotovoltaice care și-au arătat interesul foarte mare în accesarea fondurilor cu finanțare AFM.

Lansarea programului în Regiunea Sud-Muntenia marchează un moment important în eforturile noastre de a sprijini gospodăriile să adopte surse de energie regenerabilă. Acest program oferă oportunitatea de a investi în viitorul energetic al fiecărei familii, contribuind la reducerea costurilor și la protejarea mediului”, a declarat președintele AFM, Laurențiu-Adrian Neculaescu.

Înscrierile persoanelor fizice și a unităților de cult în cadrul programului, prin intermediul aplicației informatice, se realizează conform următorului calendar:

Perioada de înscriere în cadrul programului începe la ora 10 00 și se termină la ora 23 59 pentru fiecare regiune, în limita bugetului alocat.

Finanțarea se acordă în cuantum de maximum 30.000 lei pentru achiziționarea și montarea unui sistem de panouri fotovoltaice și a unei instalații de stocare a energiei electrice produse din surse regenerabile, cu condiția suportării unei contribuții proprii a beneficiarului de 3.000 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel