Inspecție majoră la frontieră. Ce urmăresc bulgarii

foto recenzii Google
foto recenzii Google

Premierul bulgar a cerut inspecții imediate la frontieră. 

Premierul bulgar interimar, Dimitar Glavchev, a ordonat Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi Agenţiei de Stat pentru Securitatea Naţională să demareze imediat inspecţii asupra cozilor de camioane care s-au format la punctele de trecere a frontierei, cu prilejul unei reuniuni de urgenţă a consiliului de miniştri care a avut loc joi, informează biroul de presă al guvernului bulgar, preluat de BTA.

Aceasta după ce, miercuri, o serie de oficiali guvernamentali au avut o reuniune la care au fost discutate cazurile recente de trafic intens prin punctele de trecere a frontierei, conform Agerpres.

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Dimitar Nedyalkov, a subliniat faptul că probleme similare cu cele sesizate la Vidin au fost observate şi în apropiere de Ruse. Cu toate acestea, o soluţie a fost implementată cu succes la Ruse şi există planuri de a repeta această abordare şi la podul de la Vidin Calafat, în viitorul apropiat. În consecinţă, Ministerul Transporturilor, în colaborare cu guvernatorul regional din Vidin, va demara de urgenţă discuţii cu autorităţile locale şi compania responsabilă de parcările din Vidin.

La reuniunea consiliului de miniştrii au participat şi ministrul Dezvoltării Regionale, Violeta Koritarova, ministrul Agriculturii, Georgi Tahov, directorul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală din Bulgaria (NRA), Rumen Spetsov, directorul Direcţiei Generale a Poliţiei de Frontiera din Bulgaria, Anton Zlatanov, şi directorul Autorităţii Naţionale Vamale, Georgi Dimov.

Anterior, grupul parlamentar al formaţiunii Continuăm Schimbarea şi Bulgaria Democratică (CC-DB) a anunţat joi că i-a trimis o scrisoare premierului interimar Glavchev cu privire la problema traficului internaţional la punctele de trecere a frontierei din Bulgaria. Scrisoare include măsuri concrete destinate rezolvării acestor provocări şi îmbunătăţirii situaţiei actuale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel