Instituțiile statului, politicieni și vedete, val de reacții la marea finală a Insulei Iubirii: "Lăsați televizoarele în pace!" / "Oare să intervenim cu apă?"

Foto: Captură video Youtube
Foto: Captură video Youtube

Cea mai recentă postare a Netflix România a iscat un uragan de comentarii, cele mai multe din partea personalităților și brandurilor de renume din România. Reacțiile sunt delicioase!

"Să nu spargi TV-ul diseară la bonfire. Mai ai filme de văzut, seriale de binge-uit și personaje de iubit" - este postarea Netflix care a stârnit sute de reacții, implicit din partea Ministerului Afacerilor Interne: "Lăsați televizoarele în pace! Pentru cine vrea adrenalină, facem angajări și vă arătăm cum se sparg ușile la 6 dimineața… ușile acelea care chiar merită! Pentru informații accesează hub-ul de servicii al MAI - https://hub.mai.gov.ro/ - secțiunea Carieră MAI".

”Insula Iubirii”, o emisiune difuzată pe Antena 1, a avut miercuri seară ultimul episod, iar reacția Netflix, comentată de mii de persoane și instituții, a devenit de-a dreptul virală, subiectul provocând o adevărată isterie națională.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a fost printre primele instituții care au reacționat: ”Oare să intervenim cu apă sau să lăsăm drama să ardă până la final?”.

Pe o notă la fel de amuzantă au comentat și Virgil Ianțu, Florin Ristei, Elena Lasconi, Radu Hossu, Speak, Jamila Cuisine, Echipa Națională de Fotbal a României, Unguru' Bulan, Blogu' lu' Otravă, trupa Vunk, E-mag, Kaufland, Virgin Radio, CanCan, OLX, Fan Courier, Glovo și multe alte nume cunoscute din lumea media și mai ales din online.

Amuzant este cum fiecare în parte a profitat de ocazie ca să-și facă reclamă sau să lanseze anunțuri de interes public:

"Mai bine comanzi niște comfort food să te calmezi. Cine iubește, nu lasă…nimic în farfurie și împarte și din cartofi", "Orice ai face, important e să fii ASUMAT! Noi îți livrăm, nu te judecăm. Știi cum zic?" - sunt reacțiile Glovo, respectiv Fan Curier.

"Televizoarele pot fi înlocuite, dar timpul nostru nu. Hai să-l folosim pentru a construi o țară care să ne reprezinte cu adevărat!", a scris Elena Lasconi.

Reacția Reprezentanței Comisiei Europene a României 

Inclusiv Reprezentanța Comisiei Europene a României a reacționat: "Tocmai de aceea, în UE  a fost adoptată Directiva privind dreptul la reparare."

Cum probabil era de așteptat, nu putea să lipsească și reacția celor de la Temptation Island - Insula Iubirii: "Conexiunea cu TV-ul tau nu poate fi distrusă. Începe Asia Express duminică, dragă Netflix"

"Dacă cineva s-a ars la bonfire suntem noi aici să acordăm Primul Ajutor" - a scris Crucea Roșie Română.

"Dacă nu-l spargi când vezi cum seacă râurile și se taie pădurile, nu-l mai spargi deloc. Oricum, nu vrei să faci deșeuri" - este mesajul Greenpeace România.

"Vorba unui filozof: „Dacă aș putea, ți-aș da ție durerea, mi-ar pune-o mie și ți-o dau pe a mea. Starea mea. Să nu te mai doară. Să nu te mai aud. Să te văd bine, fericită. Mă jur!” - a comentat Cristian Botan. 

Speak: Cel mai important este să nu aruncați cu telefonul în TV

Nici Melania Medeleanu nu s-a putut abține să nu comenteze: "Chullo, băeț! Erea și ei emoționați, că vorbea în public. Luați un calmogen, cu dicția vi-i rezolv până în samset!"

Deea Maxer a scris: "Corneleee, mai vine o “fleaşcã” în familie! Felicitări ! Dacă ai nevoie de o casă mai mare, pe lângă studiourile de la Antenă, intră pe www.smartestates.ro. Fac eu vizionările cu voi și vă însoțesc și la notar. Comision 4%, am auzit că ai bani. Dacă vinzi inelul, mă ocup. Asta-i fără comision, e din empatie."

"Nu vă faceți griji că și Netflix și Fiertzi se văd și pe telefon. Cel mai important este să nu aruncați cu telefonul în TV. Vă pupăm!" a comentat Speak.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel