Instructor de înot de la Dinamo, reţinut deoarece ar fi violat o fată de 7 ani - Update

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Un instructor de înot, în vârstă de 20 de ani, de la clubul Dinamo București este acuzat că ar fi violat o fată de 7 ani, care urma cursuri de înot. 

Update

Instructorul de înot care este acuzat că ar fi violat o fată de 7 ani a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 30 de zile, prin decizie a judecătorului pentru drepturi şi libertăţi al Tribunalului Bucureşti, a transmis Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Update

Instructorul de înot este legitimat la clubul Dinamo, care a transmis un comunicat de presă cu privire la acest incident regretabil.

Reacția CS Dinamo

'Cu privire la situaţia de la Secţia de Nataţie a Clubului Sportiv Dinamo, dorim să subliniem angajamentul nostru ferm în abordarea şi soluţionarea promptă şi transparentă a acestui caz. Conducerea clubului colaborează şi va colabora cu anchetatorii pentru soluţionarea cu celeritate a acestui caz, fiind puse la dispoziţie, în seara datei de 13.02.2024, imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din zona bazinului de înot. Repudiem cu fermitate şi condamnăm orice formă de comportament inadecvat, similar cu acela atribuit fostului nostru angajat', a transmis Biroul Informare şi Relaţii Publice CS Dinamo.

Știrea inițială

'La data de 13 februarie, în jurul orei 20,30, Secţia 6 Poliţie a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de şapte ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de viol, bănuit de comiterea faptei fiind instructorul de înot. Evenimentul ar fi avut loc în incinta unui bazin de înot din cadrul unui club situat în Sectorul 2', a transmis Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, într-un comunicat transmis, miercuri.

Poliţia a identificat şi depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, angajat ca instructor în baza unui contract de activitate sportivă în cadrul clubului respectiv. Din cercetări, s-a stabilit că la momentul comiterii faptei instructorul se afla în timpul programului de lucru.

'Cel în cauză a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală', conform sursei citate.

Cercetările sunt continuate de Secţia 6 Poliţie, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, în formă agravată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel