Întâlnire de gradul zero în pădure. Un urs și un mistreț, față în față. Cum au reacționat - VIDEO

Întâlnire de gradul zero în pădure. Un urs și un mistreț, față în față. Cum au reacționat / Foto: Pixabay
Întâlnire de gradul zero în pădure. Un urs și un mistreț, față în față. Cum au reacționat / Foto: Pixabay

Un urs și un mistreț au dat nas în nas, în pădure. Momentul a fost filmat.

Întâlnire de gradul zero în pădure. Un urs și un mistreț au dat nas în nas, în pădure. Momentul întâlnirii dintre cei doi a fost surprins de camere de supraveghere a Romsilva. În imagini se vede că cele două animale se analizează atent atunci când se văd. Mistrețul pare a fi foarte curios, iar ursul nu dă semne că ar fi deranjat. Animalele au reacționat pașnici, iar ulterior și-au văzut de drum.

"Întâlnire pașnică între un mistreț și un urs.Înregistrarea a fost făcută de o cameră de monitorizare a faunei, instalată de colegul nostru Petru Stoicănescu într-o zonă administrată de Ocolul Silvic Teregova din cadrul Direcției Silvice Caraș Severin.

Pădurile administrate de Ocolul Silvic Teregova asigură faunei condiții bune de liniște, hrană și adăpost, necesare unui habitat sănătos. Regia Națională a Pădurilor - Romsilva administrează, prin Direcția Silvică Caraș – Severin, aproape 350.000 de hectare păduri, prin intermediul a 17 ocoale silvice. Din acestea, 24.685 de hectare sunt administrate de Ocolul Silvic Teregova.", au scris reprezentanții Romsilva pe pagina de Facebook.

Imagini spectaculoase din Parcul Natural "Balta Mică a Brăilei"

Într-o altă postare pe Facebook, Romsilva a prezentat imagini spectaculoase, surprinse în Parcul Natural "Balta Mică a Brăilei". 

"După masa de dimineață, merge o șuetă, chiar și în lumea zburătoarelor. Imagini frumoase din Parcul Natural "Baltă Mică a Brăilei", pe suprafața căruia se regăsesc 52 de lacuri, 19 habitate, un număr de 207 specii de păsări. Parcul Natural "Baltă Mică a Brăilei" se întinde astăzi pe 207 kilometri pătrați, fiind o rămășiță de doar 10 la sută din vechea Baltă a Brăilei, cum era ea înaintea anilor 60, când a fost desecată de regimul comunist.

Aria protejată face parte din zonele umede de interes internațional.În zonă se poate ajunge doar cu barcă. Administrația Parcului Natural „Baltă Mică a Brăilei” pune la dispoziția turiștilor ambarcațiuni şi rangeri care să îi ducă în cele mai frumoase locuri. Romsilva - Parcul Natural Baltă Mică a Brăilei are o suprafață de peste 17.500 de hectare, fiind situat în zona Dunării, în sud-estul României.", precizează Romsiva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel