Întâlnire de lucru pe tema evoluţiilor economice internaţionale, la Cotroceni

basescu-cotroceni-scaun
basescu-cotroceni-scaun

Întâlnirea dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc, guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, şi ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu, pe tema evoluţiilor economice internaţionale a început, marţi, la Palatul Cotroceni.

La această întâlnire mai participă preşedintele Consiliului Fiscal, Ionuţ Dumitru, secretarii de stat în Ministerul Finanţelor Gheorghe Gherghina şi Bogdan Drăgoi, consilierul guvernatorului BNR Lucian Croitoru, consilierul prezidenţial Bogdan Bujor Teodoriu, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Valeriu Turcan.

La începutul întâlnirii, participanţii au admirat pixurile de protocol, care sunt inscripţionate cu mesajul "Administraţia Prezidenţială".

"Bancherii ce spun?! Aveţi bani şi nu aveţi ce face cu ei. Când dădeaţi credite cu buletinul...", a fost remarca şefului statului.

"Erau alte vremuri", a răspuns Lucian Croitoru.

Un alt bancher a afirmat că e vorba de "o marcă bună".

Şeful statului a invitat după câteva minute presa să părăsească sala, anunţând că la finalul întâlnirii va fi remis un comunicat de presă sau va exista o poziţie a sa.

Citeşte şi:

Ratingul SUA a fost retrogradat la AA+. Cum va încerca PDL să ne facă să nu simţim că al României este unul de jale: AAUUU

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel