EXCLUSIV  Intervențiile de mărire a buzelor, la mare căutare. Andrei Gregorian, estetician: Am avut paciente de 14 ani, dar și de 94 / video

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Andrei Gregorian, estetician, a fost invitat în emisiunea MI-Th Influencer, moderată de Thea Haimovitz și Mirela Vescan, unde a vorbit despre intervențiile de mărire a buzelor.

Intervențiile de mărire a buzelor sunt la mare căutare. În cabinetele medicilor esteticieni vin tot mai multe persoane pentru a apela la această procedură.

„Adresabilitatea este de la 14-16 ani în sus. Vin pacientele cu tutorele legal care poate să semneze pentru ei, atâta timp cât nu au 18 ani. Aceștia le semnează că pot face anumite intervenții. Cele mai dorite intervenții sunt volumizarea buzelor”, a spus Andrei Gregorian.

„Am avut paciente de 14 ani, dar și de 94”

„Am avut paciente de 14 ani, dar și de 94. Teoretic la 16 ani ar trebui să vină, pentru a fi corpul mai matur. La 16 ani dacă vine cu mama sau cu tata, atunci punem părintele să semneze - că este de acord cu intervenția, care o fi ea: injectarea de pomeți, de cearcăne, de buze. De buze este cea mai frecventă. Îi facem, nu este o problemă. Nu este ilegal. Nu injectăm un copil de 3 ani, ci un adolescent de 16 ani, un tânăr adult. Și atunci se justifică, dar cu acordul tutorelui legal sau părintelui”, a precizat Andrei Gregorian.

„Intervențiile la buze sunt la modă. Multe dintre intervențiile pe care le faci se văd că nu sunt naturale. Rezultatul acela știu că nu ține, el se retrage, nu rămâne acolo. Dacă ai început trebuie să te ții, altfel revii la forma inițială. Așa este?”, a întrebat Thea Haimovitz.

„Nu revii neapărat la forma inițială. Acidul hialuronic are o oarecare remanență. El este de mai multe feluri - apos, mediu ca și vâscozitate, vâscos sau foarte vâscos”, a spus medicul estetician.

Intervențiile cu acid hialuronic

„La cearcăne se injectează un acid hialoronic mai soft, mai moale, pentru că pielea este foarte subțire.

La șanțuri se injectează un acid hialuronic mediu ca și vâscozitate.

La buze putem injecta un acid hialuronic mediu ca și vâscozitate pe volum, iar pe contur ceva mai soft pentru a reda conturul.

La pomeți, rinocorecție, bărbie sau la reconturarea mandibulară se injectează un acid hialuronic cu vâscozitate crescută, pentru că acidul se pune la os, adică se pune mai profund. Și atunci trebuie să punem un acid hialuronic care să aibă o remanență mai mare în timp.

Fiecare fel de acid hialuronic, indiferent de remanența lui, are o oarecare remanență, rămâne stabil. 

De exemplu, dacă injectezi un mililitru în buzele cuiva, dacă a fost pentru prima oară, peste trei luni poate că nu mai are mare lucru, dar 5% sau 10% ar trebui să rămână”, a explicat medicul estetician Andrei Gregorian în cadrul emisiunii MI-Th Influencer.

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel