Interviu cu Mihai Gâdea despre o premieră în televiziune: Cum s-a născut "Biroul Președintelui" și ce candidat are interzis. Surprize pregătite telespectatorilor până la alegerile prezidențiale

Foto - Facebook.com
Foto - Facebook.com

Mihai Gâdea a vorbit în exclusivitate pentru DCNews despre proiectul "Biroul Președintelui", un concept inedit care își propune să prezinte oamenilor alte fețe ale candidaților la Președinție decât cele cunoscute din ieșirile publice obișnuite. Directorul Antenei 3 ne-a dezvăluit cum "s-a născut" proiectul, care este singurul prezidențiabil care are interzis în "Biroul Președintelui", care este candidatul surpriză de care ar trebui să se teamă favoriții înainte de primul tur și ce le pregătește telespectatorilor pentru serile rămase până la turul 2 al alegerilor prezidențiale.

DCNews: "Biroul Președintelui" este un proiect inedit pentru televiziunea din România. Cum ați ajuns la conceptul acesta? V-ați inspirat de undeva sau este unul original?

Mihai Gâdea: M-am gândit împreună cu câțiva colegi și prieteni ce am putea să facem în perioada asta pentru a înviora un pic dezbaterea publică pe teme electorale. Cumva, dezbaterea în timpul campaniei electorale este una, în mod bizar, destul de neinteresantă. E interesantă doar pe axa disputei Băsescu - adversarii lui. Între candidați dezbaterea este aproape inexistentă. Nu am văzut încă o campanie electorală în care să existe o distanță mai mare între candidați decât cea pe care o urmărim acum. Cand spun 'distanță' mă refer la modul în care acești candidați reușesc să se întâlnească cu agenda reală a publicului, dar și între ei. Ne-am gândit să facem un format în care în primul rând să-i cunoaștem bine pe candidați și apoi să le oferim posibilitatea să se confrunte într-o dezbatere civilizată. Pentru că cel care va ocupa acel scaun și acel birou ar trebui să demonstreze că este capabil sau capabilă să conducă, sa ducă o luptă, desigur corectă, o confruntare cu contracandidații. Doar în acest fel se pot valida prezidențiabilii în fața electoratului.

DCNews: Cine a fost cu ideea?

M.G.: Ideea a pornit într-o discuție în care încercam să găsim modalități interesante de a-i arăta pe candidați publicului nostru și, implicit, alegătorilor lor. Nu cred că a mai existat așa ceva până acum. În mare parte, această idee îi aparține lui Adrian Ursu. A fost o chestiune pe care el a adus-o în discuția respectivă, la care ulterior s-au adus tot felul de idei și am ajuns la ceea ce, iată, vedeți acum.

DCNews: A fost greu să transformați platoul de la "Sinteza Zilei" în "Biroul Președintelui"? Câți oameni au muncit pentru asta și cât timp a durat?

M.G.: Ușor n-a fost, pentru că să faci o replică într-un studio de televiziune a unui birou prezidențial nu este simplu, mai ales că biroul președintelui României este tapetat cu lemn. Pentru a găsi formule să faci treaba asta nu e simplu. Sigur, eu am vrut să încercăm să facem o combinație între biroul actual al președintelui României și Biroul Oval. Biroul de la Cotroceni are multe dintre elementele pe care le puteti vedea în decorul emisiunii. Am adăugat la ele și zona cu canapele, pe care să putem să stăm și să discutam. Nu puteam să-i așez pe oameni la masă și eu să ocup locul presedintelui, deși s-a insinuat că m-ar interesa această ipostază. Din acest motiv am ales respectivele canapele, față în față, cum sunt în Biroul Oval, și acest lucru a fost chestiunea pe care am adăugat-o la "Biroul Președintelui". De la idee până la implementarea ei au muncit mulți oameni: scenografi, specialiști în lumină de televiziune, sunetiști, operatori, regizori de emisie și de platou, adică toți cei care participă în televiziune la un astfel de proiect.

Citește și: Performanță uriașă reușită de Antena 1 și Antena 3

DCNews: Ați spus într-o seară că masa de birou ar fi mai scumpă decât cea de la Cotroceni. A fost și un efort financiar?

M.G.: Nu. La sfârșitul acestui format voi da mai multe detalii despre birou, despre masa propriu-zisă. Ea este o piesă rară și cumva aici a fost cu o contribuție specială. Biroul efectiv, piesa de mobilier, nu este una pe care am achiziționat-o, ci mai degrabă pe care am împrumutat-o. 

Candidatul care are interzis în "Biroul Președintelui"


DCNews: În prima săptămână ați avut invitați patru candidați la Președinție. Știu că l-ați mai invitat și pe Klaus Iohannis. Pe lângă aceștia cinci, vă gândiți să îi invitați pe toți ceilalți prezidențiabili în "Biroul Președintelui"?

M.G.: Da, cu o excepție! N-o voi invita pe Monica Macovei. Monica Macovei, care, desigur, a explicat că ea a făcut sistemul de justiție actual din România. Ea s-a gândit, de exemplu săptămâna trecută, să ne înjure, la o manieră care este absolut incalificabilă. O persoană care nu știe decât să înjure și să aibă comportamentul scelerat al lui Traian Băsescu e o rușine practic pentru "Biroul Președintelui" de la "Sinteza Zilei" și pentru "Biroul Președintelui" în general. Dacă cineva consideră, din poziția de candidat la prezidențiale, că poate să jignească presa, cred că și presa poate să spună: 'Ok, poți să jignești. Așa e într-o societate liberă. Noi am promovat întotdeauna libertatea de exprimare, dar, pe de altă parte, n-am niciun fel de obligație să invit pe cineva care scuipă, să stau în aceeași încăpere cu un astfel de personaj'. Acesta este motivul pentru care nu o voi invita niciodată.

DCNews: Pe Elena Udrea o invitați?

M.G.: O voi invita pe Elena Udrea, desigur! Am foarte multe întrebări pe care aș vrea să am ocazia să i le adresez, cred că Doamna Udrea are de dat foarte multe răspunsuri. O să vedem dacă va veni la emisiune și, mai ales, cu cine va veni, pentru că ar trebui să vină cu cineva din familie. 

DCNews: Mai avem trei săptămâni până la primul tur al alegerilor și nu sunt atât de mulți candidați încât să chemați câte unul în fiecare seară. Vă gândiți să îi invitați, de exemplu, și pe foștii președinți? Sau pe actualul?

M.G.: E foarte posibil să ii invitam pe foștii președinți. Pe actualul l-am invitat de foarte multe ori. Nici nu mai știu de câte ori l-am invitat în ultimii ani. Am pierdut șirul invitațiilor. Nu a venit, probabil că îi este frică de o astfel de discuție. Nu pot să evaluez care sunt motivele pentru care nu vine. M-am plictisit să-l invit. Actualul președinte nu pare capabil să aibă un dialog cu jurnaliști care nu-l aprobă și nu-i susțin toate acțiunile.

Vedeți, e o chestie foarte importantă. Aici nu e vorba doar de Antena 3. Dacă vă uitați la ieșirile publice ale lui Traian Băsescu, din momentul în care a fost arestat Mircea Băsescu nu mai acceptă nicio întrebare. Spune ce vrea să spună, se întoarce cu spatele și pleacă. El nu riscă o întrebare, nu doar de la Antena 3. Poate să fie o întrebare incomodă de la DCNews, poate să fie o întrebare incomodă de la cine știe ce agenție. Motiv pentru care nu răspunde la nicio întrebare. Cine și-ar putea imagina că va veni la Antena 3 să răspundă la un șir lung de întrebări, la care evident că ar trebui să răspundă, după zece ani de mandat.

Nu sunt invitați doar candidați. Vor fi foștii președinți, vor fi invitați adeseori oameni remarcabili, care n-au pășit niciodată în "Biroul Președintelui". N-au avut această onoare. Și eu cred că trebuie să înțelegem că această instituție, care este una de reprezentare, poate să fie și ar trebui să fie o instituție care să fie deschisă. Dacă vă uitați la ce se întâmplă în Statele Unite, președintele are adeseori în programul său întâlniri cu cetățenii. E aproape o obișnuință să invite oameni valoroși, oameni care trebuie remarcați, oameni care trebuie stimulați, oameni care trebuie arătați, oameni care merită recunoașterea președintelui. De cele mai multe ori li se dă o plachetă, li se dă o decorație. Așa ceva lipsește în România. Și cred că oamenii remarcabili trebuie să vină. Oamenii cu probleme reale, oameni care sunt nedreptățiți, oamenii care au trăit umilințe greu de imaginat în anii aceștia. Ei trebuie să fie ascultați, iar "Biroul Președintelui" ar trebui să fie locul în care acești oamenii să aibă acces. Acești oameni remarcabili, dintre care unii au trăit drame, nedreptăți, tot felul de lucruri odioase în toți anii aceștia, trebuie primiți în "Biroul Președintelui" și poate în felul ăsta, cine știe, se va schimba ceva în "aerul" biroului prezidențial în următorii ani.

"Dacă aș fi candidat, m-aș uita cu mai multă atenție la Dan Diaconescu ..."


DCNews: Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta și Teodor Meleșcanu sunt trei politicieni veritabili, cu care ați mai avut de-a face de-a lungul timpului. Cum a fost însă emisiunea cu Dan Diaconescu? Cum l-ați simțit? Chiar crede că poate ajunge președinte sau e doar un joc pe care îl face?

M.G.: Eu l-am tratat ca pe un om serios, care și-a depus candidatura pentru că are încredere în șansa lui și nu ca pe un personaj care "face jocuri".

DCNews: Au fost multe reacții după emisiunea respectivă, de asta vă întreb.

M.G.: Eu nu l-am mai avut niciodată invitat până acum. Mulți erau curioși cum o să-l tratez pe Dan Diaconescu. Eu am vrut să-l tratez și am vrut să-i tratez pe toți în aceeași manieră. Adică, cred că ce așteaptă telespectatorii până la urmă de la mine este să le adresez niște întrebări și să le ofer posibilitatea ca oamenii aceștia să fie cunoscuți așa cum sunt sau așa cum vor să pară că sunt. Și Dan Diaconescu, după părerea mea, a fost extrem de bine pregătit. A studiat foarte bine publicul Antenei 3 și a încercat să le ofere un discurs diferit de discursul său obișnuit.

DCNews: A încercat să puncteze pentru diferite tipuri de electorat: pentru creștini - cu icoana lui Arsenie Boca, pentru pensionari ...

M.G.: Pentru creștini - cu icoana, pentru naționaliști - cu stema, pentru pensionari - cu taloanele de pensie, pentru cei care n-au locuri de muncă ... . A încercat să puncteze pe toate planurile. Eu, mă rog, nu sunt candidat și nici nu o să fiu vreodată, dar dacă aș fi candidat și dacă aș fi în primele poziții, m-aș uita cu mai multă atenție la Dan Diaconescu. Nu știu ce se va întâmpla în această perioadă, dar un discurs de felul acesta poate să-i aducă mai multe voturi decât s-ar putea crede și cred că e destul de important într-o campanie ca asta să nu plece nimeni de la premisa că jocurile sunt făcute. Cred că se mai pot întâmpla lucruri și cred că genul ăsta de apariții publice îi vor determina pe oameni să evalueze mai bine candidații. Am auzit evaluări sau reevaluări după emisiunea cu dl Meleșcanu. Au fost oameni care au spus: 'A, nu mă interesează Meleșcanu'. După emisiunea au zis: 'Domnule, nu știu dacă are șanse sau nu, dar a avut o prezență foarte bună, mi-a plăcut ca atitudine'. Deci cred și sper ca genul acesta de abordare să aducă în fața oamenilor și alte opțiuni. Sondajele arată că o parte semnificativă din posibilul electorat consideră că nu are nicio opțiune. Sunt mulți cei care spun: 'Eu n-am cu cine să votez!'. Ok, hai să vedem, poate că totuși ar fi cineva.

DCNews: Pentru dvs cum este mai comod și în ce situație puteți să scoateți mai multe informații de la un candidat? Când aveți de-a face cu un politician autentic, "uns cu toate alifiile", sau cu un jurnalist care știe trucurile meseriei, de tipul lui Dan Diaconescu?

M.G.: E complicat cu el, pentru că el n-a avut niciodată vreo funcție executivă, n-ai cum să-i adresezi niște întrebări cum îi adresezi unui politician, care a fost în funcții, care are de răspuns pentru ce a făcut. El este un băiat care vine de la un post de televiziune, despre care știe toată lumea ce a făcut și care în momentul de față poate să promită orice, poate să spună orice, pentru că el nu are acest element pe care toți ceilalți politicieni îl au, adică trecutul de politician de carieră.

Miza mea nu este să-i minimalizez pe candidați, miza mea este să le ofer oamenilor posibilitatea de a-i vedea, de a-i cunoaște, de a-i simți și de a le oferi acea dimensiune personală, cel puțin acum, în prima parte. În a doua parte a campaniei lucrurile vor fi mai concrete, pentru că atunci începere dezbaterea punctuală. Acum a fost o primă apariție. Uite, ăștia sunt, așa arată, acestea sunt soțiile, copiii lor, mamele lor. De aici în colo, lucrurile vor fi mult mai agitate în "Biroul Președintelui".

Vezi și: Dan Diaconescu i-a oferit, în direct, un cadou inedit lui Mihai Gâdea

DCNews: Pregătiți dezbateri 1 vs. 1?

M.G.: Bineînțeles că pregătim dezbateri. Să vedem acum câți dintre ei vor accepta astfel de dezbateri. Dezbaterea este cea mai clară și mai civilizată manieră de a-i așeza față în față pe candidați. Electoratul are dreptul la o imagine clară asupra acestor oameni, pentru că oricare dintre ei poate fi viitorul președinte. Ideal ar fi să-i putem compara avându-i în față pe toți în acealași timp. Sper să putem atinge acest ideal. Dacă nu vor accepta dezbateri, atunci vom fi noi în situația de a-i confrunta.

DCNews: Ce audiențe au făcut prezidențiabilii în "Biroul Președintelui" față de serile obișnuite de "Sinteza Zilei" și care dintre cei patru a mers cel mai bine?

M.G.: Audiențele nu sunt cu mult mai mari, însă e un lucru important de înțeles pentru cei care urmăresc evoluția audiențelor: de ceva vreme au început emisiunile mari de divertisment și filmele pe canalele generaliste. Probabil între televiziunile generaliste n-a fost niciodată o bătălie așa de mare cum este acum. Echipa de la PRO Tv care a venit împreună cu Mona Segall a venit cu o serie întreagă de formate de divertisment, cu foarte mare impact la Antena 1. Desigur, PRO Tv a încercat să riposteze la această chestiune și e o bătălie foarte mare. Mai e și Kanal D, cu programe de divertisment și seriale. Au început și competițiile de fotbal. Ce vreau să spun este că, în mod normal, audiența emisiunii ar fi trebuit să scadă, pentru că din publicul uriaș care se uită la "Sinteza Zilei", ar mai fi fost prinși unii cu aceste show-uri. Ținând cont de faptul că pe televiziunile generaliste sunt niște programe foarte costisitoare, cu niște bugete uriașe și cu audiențe foarte mari, mi se pare de remarcat faptul că audiența n-a scăzut și dacă ne uităm pe anumite tronsoane, de exemplu după 23:00, audiența crește în mod considerabil.

Cred că vârful cel mai mare de audiență l-a făcut Victor Ponta. Dar, pe de altă parte, e ceva interesant aici cu audiența: între candidați, Victor Ponta a avut vârful cel mai mare; Dan Diaconescu, pe partea cu fetița lui, după ora 23:00, a făcut niște audiențe uriașe pentru ora aceea. Erau absolut uriașe, adică era 22 share. Fabulos! Fetița lui Dan Diaconescu, mai exact, a avut un succes uriaș. Dar, pe de altă parte, audiența cea mai mare de săptămâna trecută a fost miercuri, când n-am avut candidați și am avut dezvăluiri despre candidați, iar în "Biroul Președintelui" au fost jurnaliști, care i-au analizat, care i-au luat pe toți la rând și la puricat.

DCNews: Apropo de membri de familie, le-ați spus candidaților să vină cu unul sau mai mulți membri de familie și să aducă un obiect pe care l-ar pune în "Biroul Președintelui" dacă ar ajunge la Cotroceni. Ce membru de familie v-a impresionat cel mai mult și ce obiect vi s-a părut cel mai potrivit pentru "Biroul Președintelui", cel mai inspirat?

M.G.: Să fiu sincer, m-a impresionat foarte tare, duminică seara, scrisoarea fetiței din Târgoviște, Lorelai, care mi-a adresat câteva cuvinte într-o scrisoare și acolo vorbea despre viitorul președinte. Cred că acela este cadoul care m-a impresionat cel mai mult. Felul în care această fetiță luptătoare, talentată, altruistă, inteligentă și foarte specială a reușit să descrie omul care ar trebui să ocupe funcția de președinte.

DCNews: Și dintre cei patru candidați?

M.G.: N-aș vrea să evaluez care este cel mai bun, pentru că toți s-au pregătit. Adică, sentimentul meu este că fiecare a încercat să transmită ceva. Și părerea mea este că toți au reușit.

DCNews: Nici dintre membrii de familie nu aveți unul care v-a rămas în minte? Știu că v-ați declarat impresionat de mama lui Victor Ponta ...

M.G.: Da, mama lui Victor Ponta mi se pare un om remarcabil, fetița lui Dan Diaconescu mi se pare o fetiță senzațională. Mi-a plăcut soția lui Călin Popescu Tăriceanu, elegantă, discretă, plăcută. Fiica dlui Meleșcanu a vorbit foarte bine, părea că ea e candidatul. Toți membrii de familie au fost minunați, absolut toți.

DCNews: Ați fi vrut să puteți avea în "Biroul Președintelui" și alți invitați din postura de candidați? Credeți că alte persoane ar fi fost potrivite să candideze pentru Președinție, în afara celor 14?

M.G.: Da, cred că da. Noi avem acum două femei candidați, iar eu cred că femeile din țara asta ar fi meritat o femeie candidat mult mai bună decât Monica Macovei și Elena Udrea. Și există femei minunate care ar fi putut sa candideze, dacă ar fi decis să intre în politică.

DCNews: V-am auzit într-o seară spunând că le votați pe Oana Stancu și Dana Grecu.

M.G.: Da! Oana Stancu și Dana Grecu sunt două persoane admirabile. Două jurnaliste serioase și două femei puternice.

Citește și: Mihai Gâdea a dezvăluit cu cine votează

DCNews: Mai aveți și alte exemple? Nu neaparat femei.

M.G.: Uite, mie mi se pare păcat că nu există un candidat tânăr cu adevărat. 

DCNews: Dl Ponta nu este tânăr?

M.G.: Nu, eu mă refer la un tânăr de 35 de ani. Să fie cineva care să fie foarte tânăr, la limita vârstei permise pentru a candida la Președinție. 

DCNews: Și care să nu fie din sistemul politic spuneți?

M.G.: Da, să nu fie din sistemul politic!

DCNews: Ar avea șanse o astfel de persoană?

M.G.: Cine știe? Cineva care e din această generație care nu mai are nimic de-a face cu comunismul, care nu mai are nimic de-a face cu toate lucrurile astea care s-au întâmplat și au marcat ireversibil traiectoria poporului român. Și chiar dacă n-ar fi câștigat, pentru că această competiție nu e una cu un câștigător și restul niște pierzători, într-o competiție de felul acesta, dacă ai un discurs remarcabil, dacă spui niște lucruri minunate, dacă poți să demonstrezi că înțelegi, știi și îți pasă, poți să câștigi enorm. Și societatea are de câștigat. Găsește un nou reper. Din păcate, dacă ne uităm la candidați, nu există cineva care să nu aibă legătură cu politica, să nu aibă legătură cu nimic din tot ce s-a întâmplat din punct de vedere politic în ultimii 25 de ani sau chiar și înainte de Revoluție. Mi-ar fi plăcut să fie din generația pe care eu o aștept – tineri educați, tineri antreprenori, cu experiență de viață în Romania și în străinătate, cu dorința și forța de a construi, cu puterea de a se reprezenta fără ajutorul unei mașinării sofisticate și complexe, așa cum este un partid politic.

DCNews: Acesta ar fi candidatul ideal pentru dvs?

M.G.: N-aș spune că este ideal, că nu știu să-l evaluez, pentru că nu l-am văzut încă. Când o să-l văd, o să-mi dau seama dacă este pregătit sau nu. Dar cred că România are nevoie de oameni educați și de oameni care să fie competenți. Între candidați nu spun că nu sunt și oameni educați și competenți, că sunt, dar mi-aș dori cumva să vină cineva și din generația celor care au acum 35 de ani Eu cred c-ar putea să fie o opțiune interesantă. Poate nu direct pentru președinte, dar poate o să facă o figură într-atât de bună încât să facă diferența și să-i determine pe tineri să se implice, să voteze, să participe mai mult decât o fac acum. Poate că un astfel de om ar inspira o generație care momentan preferă să stea departe de funcțiile publice și să dezvolte afaceri sau să participe la alte proiecte.

DCNews: Pentru turul 2 ce pregătiți? Vă gândiți la o dezbatere între cei doi candidați rămași în cursă?

M.G.: Da. O să fie o invitație pentru toți candidații pe finalul turului 1. Măcar să avem o singură ediție în care să fie toți. Sper să și reușim.

DCNews: O să fie cam mulți 14. Îi luați doar pe cei cu șanse sau vă gândiți să-i chemați chiar pe toți? 

M.G.: Nu pot să evaluez și nu aș vrea să discriminez. Nu știu, o să mă gândesc la asta, poate nu o să vină toți 14, poate facem două emisiuni, facem cumva, tragem la sorți, să găsim o formulă care să nu fie discutabilă. Dar cert este că îmi doresc o dezbatere înainte de turul 1 și pentru turul 2 desigur că îi vom invita pe cei care vor intra în finală să se întâlnească în "Biroul Presedintelui" într-o dezbatere.

DCNews: Dacă staff-urile de campanie ar cădea de acord, ați accepta să moderați dezbaterea finală? Nu pe Antena 3, undeva să fie preluată de toate televiziunile interesate.

M.G.: Nu m-am gândit la asta. Eu îmi doresc foarte mult să fac această emisiune cât mai bine. Există niște lucruri pe care nu știu dacă le voi accepta, chiar dacă mi s-ar oferit această variantă, pentru că staff-urile de campanie, în momentul în care negociează confruntarea finală, pun o serie întreagă de condiții. Singurele condiții pe care eu le accept sunt cele legate de conduită. Dar alte negocieri, mai ales cele care se referă la temele de discuție, la întrebări, la abordare, aș prefera să nu le purtăm. Staff-urile de campanie, pentru dezbaterea finală, pun niște condiții pe care eu n-aș vrea să fiu în situația de a le negocia. Emisiunile, dezbaterile, în mod normal nu le negociezi. Astea sunt în funcție de cum le gândești tu, ca om de televiziune, împreună cu o echipă de profesioniști, care cunosc publicul, îi știu așteptările și nevoile și fac tot posibilul să ofere un conținut adecvat acestora. Că o faci bine sau rău, asta evaluează publicul. Dar să stau eu cu staff-ul de campanie, nu! Așa ceva nu cred că mi-ar plăcea. Asta este ceea ce pot răspunde acum, fără să fi avut vreo analiză pe subiectul acesta. 

"Ce aș mai vrea să spun este că m-aș bucura și mi-aș dori ca în viitor dezbaterile legate de prezidențiale să se schimbe. În general, când vine un moment ca acesta, dezbaterile electorale sunt cele mai neinteresante. Adică, în ultimii ani de zile se pun niște pupitre, niște cronometre și avem impresia că dacă punem cronometre și toți au timpi egali e bine. Sunt emisiunile cu cea mai slabă audiență, sunt emisiunile cele mai neinteresante. Oamenii s-au săturat să audă aceleași lucruri, că cei care candidează vin cu poezii, își zic poeziile și pleacă. Și mi-aș dori foarte mult ca în televiziune să fie jurnaliști, oameni de televiziune, care să gândească niște lucruri atractive. Dar nu e vorba doar de show aici, ci e vorba de oportunitatea ca publicul să îi vadă pe candidați așa cum sunt. Poate că proiectul 'Biroul Președintelui' - o să evaluăm la final dacă a fost eficient sau nu - îi va aduce pe candidați în situația de a comunica poate mai bine și mai ales pe oameni în situația de a-și da seama până la urmă dacă cineva merită să fie votat.

Și cred că mai e ceva foarte important: a-l vedea pe om în 'Biroul Președintelui', chiar și așa, ca imagine, e ceva ce îți dă o dimensiune: 'Merită ăsta să fie acolo? E demn, nu e demn? E serios? E reprezentativ?'. Toate lucrurile pe care le poți evalua într-un astfel de moment. Probabil că asta este miza cea mai importantă, poate schimbăm ceva în dezbaterea publică și în eficiența noastră de a-i verifica pe oamenii aceștia înainte de a-i vota", a adăugat Mihai Gâdea în încheierea interviului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel