EXCLUSIV  Interviul cu Mircea Geoană, întrerupt de o pană de curent. Răzvan Dumitrescu: A naibii coincidență! Nu am mai trăit așa ceva

Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS

Interviul cu Mircea Geoană de la DC NEWS a fost întrerupt de o pană de curent, chiar când acesta vorbea despre energie.

Mircea Geoană, candidat independent la alegerile prezidențiale, a fost invitatul lui Răzvan Dumitrescu la emisiunea Ce Se Întâmplă. În timpul interviului a avut loc o pană de curent, iar transmisiunea a fost brusc întreruptă. Ironia face că acest lucru s-a întâmplat fix în momentul în care Mircea Geoană vorbea despre energie.

"Mircea Geoană, candidat independent la președenția României, a fost astăzi la Ce Se Întâmplă, alături de Roxana Neagu. Ați văzut întrebările pe care le-am adresat, mai puțin chestia cu pana de curent care a fost unică, nu am mai trăit așa ceva, fix în mijlocul interviului, de aceea depășirea respectivă și cu acea pauză bruscă pe care ați sesizat-o pe ecranele DC NEWS, DC NEWS TV și pe platformele noastre. Repet, pană de curent fix în mijlocul interviului, a naibii coincidență", a explicat Răzvan Dumitrescu la finalul emisiunii Ce Se Întâmplă.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel