Intrare gratuită pentru copii la meciul cu Andorra. Care sunt condițiile de participare

FOTO: FRF
FOTO: FRF

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la meciul dintre România și Andorra, care se va disputa cu ”porțile închise” pentru publicul larg. Cum se pot obține ”biletele” de acces la meciul contând pentru preliminariile Euro 2024.

Partida România-Andorra din preliminariile Euro 2024 va fi închisă publicului larg, în urma deciziei UEFA, după scandalul provocat de ultrașii de la meciul cu reprezentativa Kosovo, care a dus la întreruperea partidei.

Astfel, deși meciul cu selecționata Andorrei este închis publicului larg, copii sub 14 pot intra gratis la jocul de pe 15 octombrie, ora 21:45!

”Federația Română de Fotbal a elaborat, în urma deciziei UEFA, o procedură în acord cu normele forului continental și legislația românească, astfel încât la România - Andorra (15 octombrie, ora 21:45) să susținem cât mai mulți tricolorii pe Arena Națională”, a transmis FRF într-un comunicat de presă.

În acest sens, FRF a lansat o invitație publică școlilor, cluburilor sportive, de fotbal și nu numai, academiilor de juniori, dar și altor instituții cu activitate juvenilă să vină pe stadion și să susțină România în drumul spre EURO 2024!

Cine are acces pe stadion și cum se pot obține ”biletele”

Copiii care nu au împlinit 14 ani din cadrul instituțiilor de învățământ preșcolare sau școlare, publice sau private, din cadrul academiilor și școlilor de fotbal și orice alt sport, precum și legitimați la cluburi cu grupe de copii și juniori.

Fiecare grup organizat de 10 copii trebuie însoțit de un cadru didactic, antrenor sau părinte. Spre exemplu, la 23 de copii dintr-o unitate sunt necesari 3 însoțitori adulți. Intrarea este gratuită pentru copii și însoțitori!

Înscrierile se pot face de către reprezentantul școlii sau a intituției sportive, pe platforma de evenimente a meciului România - Andorra, iar confirmarea trebuie trimisă, conform instrucțiunilor, până pe data de 6 octombrie, ora 15:00.

De asemenea, mai transmite FRF, ”orice responsabilitate legată de transportul copiilor până la stadion, participarea acestora la meci și transportul lor de la stadion după finalul partidei aparține exclusiv însoțitorilor și unității care a încredințat responsabilitatea acestora.

Din păcate, data și ora de disputare a partidei nu au fost stabilite de FRF și nici nu pot fi modificate”, se mai arată în comunicatul FRF.

Citește și: Federația din Kosovo vs Federația din România. Meciul nu s-a terminat. Kosovo cere cele mai drastice măsuri posibile pentru FRF

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel