EXCLUSIV  Între muzică și huiduieli. Alexandru Marin, glume despre apariția surprinzătoare a lui Babasha pe scenă alături de Coldplay

Sursa: captură Facebook / Instagram (de la stânga la dreapta)
Sursa: captură Facebook / Instagram (de la stânga la dreapta)

Alexandru Marin este social media manager și consultant politic. A publicat pamflete pe mai multe site-uri de știri. În stilul său caracteristic, a comentat pentru DCNews prezența surprinzătoare a lui Babasha pe scenă la concertul Coldplay.

Chris Martin l-a chemat alături de el, miercuri seara, pe Arena Națională, pe manelistul Babasha. „Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiți cu inima deschisă”, a spus Martin.

În timp ce era fluierat și huiduit de o parte a publicului, tânărul a continuat să fie susținut de solistul Coldplay, care a cântat alături de el.

***

Solistul trupei Coldplay, despre huiduielile românilor: "Nu mă așteptam să se întâmple asta în Budapesta".

***

Taximetrist:

— ⁠Vă deranjează dacă pun un artist care cântă în deschidere la Coldplay?

***

Primăria Municipiului București a decis ca bulevardul Baba Novac să fie redenumit Babasha Novac.

***

Când au auzit huiduielile, politicienii români au început să vorbească despre nevoia de stabilitate, având în vedere că avem un război la graniță.

***

Mai mulți români explică de ce au fost dezamăgiți de Babasha: "Noi am comandat baba ganoush".

***

Acest articol este un pamflet.

***

Cine este Babasha. ”If you want love, be love. If you want peace, be peace” a fost mesajul afișat de român pe scena concertului. Originar din Bacău, a interpretat ”Păi Naa”, piesă care are, pe contul lui de Youtube,  6.714.000 de vizualizări. Pe Youtube, acolo unde acum este pe locul 1 în trending, are 104.000 abonați, iar pe Instagram, 60.000. Piesele sale circulă intens pe TikTok. Pe Youtube, cu o piesă numită ”Baklava”, a strâns 11 milioane de vizualizări în două săptămâni. 

Citește și - Astrograma lui Babasha, realizată de Daniela Simulescu „O asemenea ocazie o ai o dată în viață!"; Care e problema, de fapt, cu Babasha și huiduielile de la concertul trupei Coldplay; Bănescu trage concluziile, după scandalul cu maneaua la concertul Coldplay: S-a pliat ca nuca-n perete!; Actrița Bianca Babașa: Eu și fratele meu muncim pe rupte ca să reușim ca oameni, muncim cu oameni și pentru oameni, prin muzică, teatru, artă, implicându-ne in comunitățile noastre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel