Învață cum să combini alimentele, în perioada de izolare, ca să nu te îngrași

Simona Carniciu, medic specialist în diabet, nutriție și boli metabolice, a spus cum trebuie să combinăm corect alimentele, mai ales atunci când stăm izolați în casă.

„Trebuie să ne gândim atunci când gătim cum să pregătim mâncarea ca să fie mai sănătoasă. De exemplu, am putea să adăugăm ierburi aromatice, care țin foarte mult, nu sunt perisabile. Și am putea să le combinăm în așa fel încât textura alimentelor să fie potrivită, iar acestea să fie sățioase și gustoase”, a spus Simona Carniciu, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Fructele se mănâncă separat de masă. Nu la desert, cum suntem învățați. Și se pot combina cu oleaginoasele. Aceasta ar putea fi o a patra masă.

(...) Seara, putem consuma carne. (...) Asociem carnea cu legume sau cu salate din verdețuri, vegetale", a explicat medicul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel