Într-o lume ideală, mașinile ar trebui înlocuite cu bicicletele. Și chiar dacă pedalatul este o activitate distractivă și practică, există câteva dezavantaje pentru care oamenii nu recurg la acest mijloc pentru a se deplasa.
Unul dintre inconvenientele pentru care oamenii preferă mașinile ar fi faptul că atunci când pedalează, aceștia consumă foarte multă energie și activitatea despre care vorbim poate deveni extrem de obositoare. Cu noua invenție, iată că lucrurile se schimbă.
Sistemul funcţionează asemănător cu o maşină hibrid care creează energie electrică atunci când frânează sau decelerează.
Astfel, există posibilitatea de a uşura pedalarea pe deal utilizându-ne propria energie, stocată şi scoasă la iveală atunci când este mai mare nevoie de ea.
Invenţia care este brevetată de o echipă de specialişti de la MIT poate susţine o viteză medie de 32 km / h pe o distanţă de 48 km. Această ”jucărie” care îi ajută pe oameni sa pedaleze mai ușor la deal, să pună frână în siguranță costă 700 de dolari.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News