EXCLUSIV  Investitorul Alin Bucur a răbufnit. Ce a spus despre situația de la Nordis / video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Investitorul Plajei Caelia, Alin Bucur, și-a exprimat frustrarea față de modul în care sunt sprijiniți investitorii în România. Referitor la situația complexului Nordis, investitorul a subliniat că, în cazul în care aceste zvonuri sunt adevărate, situația este o jignire adusă investitorilor care acționează corect. El face un apel pentru sprijinirea celor care respectă regulile și pentru salvarea turismului, avertizând asupra degradării acestui sector în România.

Investitorul român Alin Bucur, cel care a dezvoltat Plaja Caelia, ”paralizată” de autorități, a vorbit despre situația complexului Nordis, aflat în mijlocul unui scandal public. Alin Bucur a spus că nu a investit în acel proiect și observă că, în timp ce el se confruntă cu dificultăți și reguli stricte, alți investitori par să obțină susținere și să finalizeze proiecte fără autorizații. Investitorul cere clarificări din partea autorităților, arătându-și nemulțumirea față de modul diferit în care sunt tratați investitorii.

„Voiam să vă întrebăm cum stau vecinii dumneavoastră de la Nordis. E mișcare, e terminat proiectul? Sunteți la câteva sute de metri de marele complex care e acum în centrul unui scandal public.”, a spus Val Vâlcu.

„Am auzit și eu acest subiect. Nu am investit în acest proiect, nu am avut de-a face cu el.

Dacă punem puțin în paralel ce se întâmplă acolo și ce se întâmplă la mine, văd că alții pot să obțină și fără autorizații, adică au toată susținerea când e nevoie. Întreb și eu, poate am deranjat pe cineva. Să mă caute cineva să-mi spună cum ar trebui să învăț și eu rețeta altora.

Deci, eu îngrop banii mei aici, nu am voie să câștig și alții iau banii celorlalți și sunt bine mersi, nu au nici o problemă, au tot ce trebuie. Nu mai înțeleg nimic din ce se întâmplă! Poate cineva ar trebui să ne lămurească și pe noi, investitorii, cetățenii. ”, a spus Alin Bucur.  

 

2. -imagine fara descriere- (alin-bucur_33940100.jpg)

 

„Este o jignire adusă la adresa noastră"

Întrebat dacă complexul Nordis este locuit și are activitate, Alin Bucur a răspuns că nu știe exact situația, fiind ocupat cu propriul proiect, dar a menționat că, în cazul în care zvonurile sunt adevărate, situația este inacceptabilă și o jignire pentru investitori. El a subliniat importanța sprijinului pentru investitorii corecți și a făcut un apel pentru salvarea industriei și turismului în România, criticând modul în care țara își pierde resursele valoroase.

„Complexul funcționează, se aprind luminile seara, sunt oameni la geam?”, a întrebat Val Vâlcu.

„Păi, din câte am înțeles eu, cum să fie? S-a vândut de câteva ori, nu știu cum ar putea...”, a spus Alin Bucur.  

„Cu atât mai mult, ar trebui să fie înghesuială pe balcon, acolo, la Nordis. Dumneavoastră, ca vecin, ar trebui să vedeți dacă e mișcare, dacă au venit oamenii, dacă sunt locatari sau dacă au fost chiriași peste vară, excursioniști.”, a spus Val Vâlcu.  

„Eu toată vara am fost ocupat și mi-am canalizat atenția pe proiectul meu, am muncit foarte mult. Pot să spun că ce aud, nu știu dacă este sută la sută adevărat sau care e adevărul, dar dacă e așa cum se aude, e ceva de nedescris și este o jignire adusă la adresa noastră, a investitorilor.

Eu vreau să cred că, în țara asta și în lumea asta în care trăiesc, mai sunt și oameni de bună credință, mai sunt și oameni corecți și mai sunt și oameni care își fac afacerile corect. Cred că acești oameni ar trebui sprijiniți și ajutați de statul român. Cred că ar trebui, o dată pentru totdeauna, să pună stop anumitor lucruri și să încercăm să salvăm ce se mai poate salva din țara asta. Nu se poate! Noi am îngropat industria, am îngropat tot ce aveam bun în țara asta. Îngropăm și turismul și unde ne îndreptăm?", a spus Alin Bucur la DCNews, DCNewsTV și DCBusiness. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel