Ioan Oltean: Demisia lui Botiş e onorabilă, dar nu accept să primesc lecţii de morală de la hoţii hoţilor

ioan-oltean
ioan-oltean

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat miercuri că Ioan Nelu Botiş a greşit, dar nu grav, şi că nu poate accepta lecţii de morală de la cei care n-au avut onoare nici "un sfert" cât colegul său, de la "hoţii hoţilor" care au furat "cu trenurile şi cu camioanele".

"Este o demisie onorabilă, dar aş vrea să subliniez un lucru pe care nimeni nu poate să-l conteste. (...) Am asistat de-a lungul timpului şi la alte situaţii mult mai grave decât cea în care a ajuns Ioan Nelu Botiş, au furat cu camionul, au furat cu trenurile, iar azi îi văd dând lecţii de morală. Este foarte uşor să faci pe lupul moralist, este foarte uşor să uiţi ce ai făcut tu când erai la guvernare. O dată în plus, apreciez gestul onorabil al lui Ioan Nelu Botiş, regret că a greşit, că nu a putut să rămână şi să continue ce a făcut foarte bine la minister", a spus el la Realitatea TV.

Oltean l-a apărat pe Botiş de cei care i-au cerut demisia şi l-au criticat, deşi ei au furat "cu camioanele".

"Cazul nu a fost tratat cu uşurinţă (de Botiş, n.r.) , acesta nu e un caz grav, este o greşeală care este de condamnat. Cu siguranţă a făcut-o cu bună ştiinţă, că n-a fost inconştient. Eu nu cred că toţi cei care ajung în funcţie trebuie să-şi omoare neamurile până când ies din funcţie. Ştiu foarte bine ce înseamnă responsabilitatea, dar nu accept să-mi dea lecţii de demnitate cei care sunt condamnaţi. Eu ştiu că Ioan Nelu Botiş a greşit şi plăteşte pentru asta, dar nu accept lecţii de la alţii care au greşit mult mai mult decât Ioan Nelu Botiş şi nu au făcut nici un sfert din gestul lui de onoare, nu accept lecţii de la unii care sunt hoţii hoţilor", a conchis democrat-liberalul.

Citește și: ULTIMA ORĂ! Ioan Botiş a demisionat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel