EXCLUSIV  Ioana Constantin (PMP), interviul zilei la DC NEWS TV

Foto: Crisan Andreescu
Foto: Crisan Andreescu

Ioana Constantin, politician PMP și propunerea partidului la alegerile locale din 2020 pentru Primăria Sectorului 1, vine la DCNews. 

Politiciana PMP vine astăzi în studioul DCNews, cu cele mai importante informații ale momentului. 

Interviul LIVE cu Ioana Constantin va fi transmis de la ora 13:00, pe DCNews și la DCNewsTV.ro, precum și pe paginile de Facebook și Youtube DCNews. 

Nu rata interviul momentului! 

Youtube video image

Ioana Constantin, despre bărbaţii din politică: Trădează mai uşor 

Ioana Constantin, politician PMP, a vorbit despre bărbații din politica românească în ultimul interviu pentru DC NEWS. Aceasta susține că bărbații "trădează mai ușor și sunt dispuși la mult mai multe compromisuri". Cât despre femeile din politică, Ioana Constantin a spus: "Sunt mult mai curajoase, mult mai asumate, din foarte multe puncte de vedere". Totodată, Constantin spune că la noi politica a devenit o afacere.

"Din puțini ani pe care îi am eu în politică, nu sunt mulți, sunt trei mai serioși și încă un an și jumătate de încercări înainte, mi-au arătat că femeile sunt mult, mult mai bărbate decât bărbații în politică și o spun foarte asumat. Sunt mult mai curajoase, mult mai asumate, din foarte multe puncte de vedere, eu nu sunt așa de acord că este vorba doar despre tocuri și alte lucruri. O să afle cei care au norocul sau ghinionul să ajungă în politică, faptul că bărbații trădează mult mai ușor, sunt dispuși la mult mai multe compromisuri decât femeile. Sigur, publicul așteaptă astfel de povești, de ce au făcut femeile, ce decizii au influențat. Eu nu, cred că femeile sunt foarte puternice, eu cred că în politică există foarte mulți bărbați lași și neasumați în politica românească. Cei mai mulți sunt așa", a declarat aceasta.

VEZI Ioana Constantin (PMP), despre bărbații din politică: Trădează mult mai ușor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel