Ioana Constantin, provocare pentru AUR: „Trebuie să-și asume!” Defilează cu marele admirator al lui Vladimir Putin / video

Simion
Simion

Ioana Constantin cere ca partidul condus de George Simion, AUR, să-și asume afinitățile până la capăt.

Călin Georgescu este propunerea de premier a AUR și propus, de asemenea, președinte de onoare de către George Simion. Călin Georgescu este un personaj controversat, admirator al lui Vladimir Putin.

„Până la urmă, AUR să-și asume. Pe Călin Georgescu au vrut să-l pună președinte de onoare. L-au propus premier. Este omul care critică scutul de la Deveselu, care spune nu știu ce de înțelepciunea rusească, este un mare admirator al lui Vladimir Putin. În același timp, a criticat apartenența noastră la NATO”, a zis Ioana Constantin la DC News și DC News TV.

Călin Georgescu, propunerea de premier a AUR, cuvinte de laudă la adresa lui Vladimir Putin

Georgescu l-a lăudat pe Vladimir Putin, despre care spunea că este un fin cunoscător al jocurilor politice internaționale, își iubește țara și s-a înconjurat de buni profesioniști.

Întrebat ce părere are despre Vladimir Putin, acesta a răspuns: „Vladimir Putin este un om care-și iubește țara. E o persoană care, din punctul meu de vedere, cunoaște foarte bine unghiurile diplomatice, le stăpânește și este înconjurat de foarte buni profesioniști”, a spus Georgescu.

Youtube video image

VEZI ȘI: George Simion, făcut praf. Ioana Constantin: Cocalarii nu votează cu AUR. Sunt mai șmecheri

Adică inclusiv cocalarii, zice jurnalistul Val Vâlcu.

„E necesar și legitim un astfel de partid, adică AUR. Hipsterii au partidul lor, dar și cocalarul trebuie să aibă expresie politică, pe cineva care să-l reprezinte în Parlament”, a zis ziaristul Val Vâlcu la DC News.

Protest AUR, organizat duminică

Când întreaga omenire se uita la atrocitățile pe care Vladimir Putin le face în Ucraina, George Simion striga: „Jos masca! Jos starea de alertă!” A fost un protest neadecvat care putea fi amânat sau anulat.

„Cocalarul e ăla care, la cinema, când este momentul cel mai dramatic, strigă: Pup-o, bă! E ală care râgâie la masă. Ăsta-i cocalarul: inadecvat momentului! Cum a fost și protestul de duminică al AUR: inadecvat acelui moment” ,a mai spus jurnalistul.

Ioana Constantin a intervenit: „Cocalarii nu votează cu AUR. Sunt mai șmecheri decât să voteze cu AUR. Așa cred eu.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel