Ioana Ginghină a făcut o mare greșeală în căsnicia cu Alexandru Papadopol. A recunoscut acum: Eu nici măcar nu-l sunam. Ajunsese să creadă că nu-mi mai pasă

captură video "La Măruță"
captură video "La Măruță"

Actrița Ioana Ginghină a recunoscut ce a făcut greșit în căsnicia cu Alexandru Papadopol.

Ioana Ginghină a fost invitata lui Cătălin Măruță la PRO TV unde a vorbit deschis, în stilu-i caracteristic, despre căsnicie, divorțuri și relații, dar și despre cât de simplu este ca relația de cuplu să se răcească de la lipsa de comunicare.

Actrița, acum căsătorită pentru a treia oară, este convinsă că de această dată a făcut alegerea potrivită. A împărtășit detalii intime despre viața de cuplu și a recunoscut că fiecare relație i-a oferit lecții importante.

Ce a greșit în relația cu Papadopol

Într-un moment de sinceritate, Ioana Ginghină a făcut cunoscut publicului un detaliu neștiut din relația cu actorul Alexandru Papadopol. Ea a recunoscut că, din cauza oboselii și a dedicării exclusiv rolului de mamă, viața lor intimă a avut de suferit iar momentele petrecute împreună în dormitor au devenit tot mai rare.

Ioana a mărturisit că, de-a lungul anilor, a pus un accent mai mare pe treburile casnice și pe creșterea fiicei sale. Totuși, în relația cu Cristi Pitulice, lucrurile s-au schimbat. Cu umor, aceata a povestit că pentru a menține pasiunea vie în cuplu apelează ocazional la ținute speciale, inclusiv un costumaș de menajeră, spunând că jocurile de rol au, cu siguranță, o componentă erotică și pot reînvia "focul dragostei".

Ioana a realizat cât de importantă este comunicarea în căsnicie. "Abia la a treia căsătorie am învățat ce să spun, ce să fac”, a declarat Ioana Ginghină. Și a continuat: „În primul rând trebuie să spui. Contează și cum spui. Ideea e să spui din prima, ca să știe omul. Cică voi aveți o putere de concentrare mică la o discuție serioasă. Trebuie să pregătești bărbatul, să nu-l iei din prima, dar nu mai mult de zece minute, o problemă, nu una, două.

Din punctul meu de vedere, cred că trebuie să fie ambii atenți la relația de cuplu. Și noi, femeile, facem greșeli că ne dedicăm întru-totul familiei, dar cumva și soții ar trebui, dacă văd că deraiem și suntem mai dedicate în relația cu copilul, casa - să vină să ne spună direct: uite, mie-mi lipsește iubita pe care o aveam acum 5 ani! Și atunci se mai iau de pe umerii femeii niște poveri."

Cătălin Măruță a oprit-o: "Eu nu înțeleg.... Vorbiți, mă, direct cu subiect și predicat! E prea multă poezie!"

Ioana a răspuns: "Cum prea multă poezie? Păi, uite, eu știu ce trebuia să fac: să fiu mai atentă la nevoile lui. Credeam că nevoia lui este să-l las liber, adică să nu-i spun "Vino acasă mai devreme!" sau... Iar psihologul mi-a spus că el a crezut că nu am nevoie de el. Eu nici măcar nu dădeam telefon... să nu-l deranjez, să nu creadă că-l controlez. Ajunsese să creadă că nu-mi mai pasă.

Odată a fost într-un turneu și avea un weekend liber. Și m-a sunat să-mi spună că nu vine acasă doar pentru un weekend pentru că e obosit. Iar eu i-am zis "Bine, rămâi acolo". Ca mai apoi să mă întâlnesc cu soția lui Vasluianu, juca și el în film, să-mi spună că ea a fost, le-a făcut o vizită acolo unde erau și de ce n-am venit și eu. Vezi? Eu nu m-am gândit."

Alexandru Papadopol și Ioana au fost căsătoriți timp de 12 ani. La un moment dat, Papadopol a început o relație cu Adriana, soția lui Adrian Titieni. În cele din urmă cei doi au devenit un cuplu după ce Alexandru a divorțat de Ioana iar Adriana s-a separat de actorul Adrian Titieni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel