Ioana Neagu, vocea care a cucerit doi antrenori de la Vocea României: „Ai cântat fantastic, sunt uluit” / video

Ioana Neagu. Captură video: Facebook/Vocea României
Ioana Neagu. Captură video: Facebook/Vocea României

Ioana Neagu, în vârstă de 19 ani, i-a uimit pe Smiley și Irina Rimes cu vocea sa. Tânăra din București a interpretat piesa „You don't know what love is”.

Ioana Neagu a urcat pe scene din America și din Australia, reprezentând România. În State, a obținut primul loc, iar în Australia, a jucat într-un musical. Pe scena de la Vocea României, tânăra a interpretat piesa „You don't know what love is” și a reușit să cucerească doi antrenori. Pentru ea s-au întors Smiley și Irina Rimes.

„E prea frumoasă. O să meargă la Smiley”, a fost reacția Irinei Rimes.

„Doamne, așa frumos ai cântat. Ai cântat fantastic. Sunt uluit de felul în care ți-ai schimbat emisiile, cât de discret ai cântat. A fost perfect dozat. A fost fantastic. Mi-a plăcut extrem de mult și mi-aș dori să vii în echipa mea”, a spus Smiley.

„Smiley ți-a spus toate cuvintele frumoase. Ai cântat safe (n.r. în siguranță). La Vocea României trebuie să te redescoperi de la etapă la etapă”, i-a spus Irinei Rimes concurentei.

„Mie mi se pare că ai cântat exact cum trebuia să cânți piesa asta. N-aș fi auzit-o altfel”, a precizat Smiley.

„Eu nu zic că aș fi auzit-o altfel. Pentru piesa asta a fost excepțional, dar mai departe ce facem?”, a întrebat Irinei Rimes.

„Mai departe îi arăt eu ce facem. Sunt foarte curios care e muzica din tine. Asta mă interesează pe mine”, a menționat Smiley.

„Eu, dacă ridic mâna nu mă lasă nimeni să vorbesc. Dacă mă bag peste voi, abia atunci îmi găsesc loc să vorbesc. Nu poți să fii cuminte în industria asta. Nu poți să fii cuminte ca artist”, a adăugat Irinei Rimes.

În final, Ioana Neagu a ales să meargă mai departe cu Smiley.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel