EXCLUSIV  Iohannis a dat ADEVĂRATUL MOTIV de AMÂNARE al alegerilor. Ciolacu: GATA! Acum se poate schimba data

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre vaccinul anti-Covid-19 amintit de președintele Klaus Iohannis într-o conferință de presă și a venit cu întrebări esențiale despre existența acestuia.

„Noi intrăm peste două zile în campanie electorală. În loc să stopăm această perioadă, să ne uităm ce se întâmplă în Europa și să învățăm și din greșelile altora, noi inventăm zilnic apa caldă. De spre ce vaccin vorbim? A anunțat cineva că există acest vaccin? [Cel rusesc și cel chinezesc] de care Statele Unite și OMS spun că nu sunt bune”, a transmis Marcel Ciolacu, pe tema vaccinării anti-Covid-19.

„Păi atunci despre ce vaccin ne-a povestit nouă președintele României, ieri, că o să vină în România și o să-l distribuie?”, a mai spus liderul PSD. „Care vaccin? E vreun vaccin anunțat? E vreun vaccin descoperit? Este vreun vaccin pus în producție? Eu admit și că președintele are mai multe informații, cum este normal într-un stat, decât mine sau dumneavoastră. Păi dacă știm că apare vaccinul, de ce nu amânăm alegerile 3 luni de zile, vaccinăm pe toată lumea și pe urmă facem alegeri?”.

Iohannis devine salvatorul României dacă vine vaccinul

„E și salvatorul României. Ai venit cu vaccinul, ai salvat România, ne-am relaxat, economia merge în continuare, facem alegeri și cu asta am încheiat. De ce bugetul vine după 6 decembrie, vaccinul vine după 6 decembrie, măsurile economice vin după 6 decembrie? Nu cumva e o păcăleală, o minciună la mijloc? Dacă vine vaccinul în decembrie, la ce ne mai grăbim”, a conchis Marcel Ciolacu.

VIDEO

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel