Iohannis despre război: „Românii pot să stea liniștiți“

Administraţia Prezidențială
Administraţia Prezidențială

Preşedintele Klaus Iohannis a reiterat joi că România nu este în pericol şi niciun român nu trebuie să se teamă, în contextul conflictului din Ucraina.

„Niciun român nu trebuie să se teamă“, a declarat joi preşedintele Klaus Iohannis, înainte de a participa la Summitul extraordinar al Alianţei Nord-Atlantice, care se desfăşoară la Bruxelles.

„Niciun român nu trebuie să se teamă. Suntem parte din cea mai mare și cea mai puternică alianță de apărare care a existat vreodată. Militarii noștri sunt bine pregătiți deci pot să spun cu mâna pe inimă că România nu este în pericol. Românii sunt în siguranță prin forțele noastre armate și prin NATO“, a declarat Klaus Iohannis, înainte de a participa la Summitul extraordinar al Alianţei Nord-Atlantice, care se desfăşoară la Bruxelles.

Citește și....

Iohannis, înainte de summitul NATO: Am o veste foarte bună!

„Vrem să discutăm și lucruri care pentru noi sunt extraordinar de importante, cum ar fi consolidarea Flancului Estic NATO. Aceste chestiuni vor face obiectul mai multor runde de discuții, dar avem deja o veste foarte bună. Probabil ați aflat, conform declarației secretarului general Jens Stoltenberg, deja NATO a aprobat grupul de luptă care va fi poziționat în România“, a declarat Președintele României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel