Iohannis, primele imagini la reuniunea liderilor din țările NATO după ce ar fi fost propus în funcția de secretar general al Alianței / foto

Presidency.ro
Presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis participă la reuniunea liderilor din țările NATO.

Klaus Iohannis, președintele României, participă la reuniunea de lucru privind sprijinul acordat Ucrainei, organizată de Președintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron.

Reuniunea de lucru a țărilor membre NATO pentru sprijinul acordat Ucrainei este prima astfel de întrunire după ce, săptămâna trecută, o jurnalistă de la Bloomberg a anunțat că România l-a propus pe președintele Iohannis la funcția de secretar general al Alianței Nord-Atlantice.

„La Paris, pentru conferința găzduită de președintele Emmanuel Macron pentru a consolida și mai mult sprijinul nostru multidimensional pentru Ucraina, la 2 ani de când Rusia a început războiul ilegal de agresiune. Reafirmăm încă o dată unitatea și determinarea noastră - ajutând Ucraina ne protejăm libertatea și democrația“, a scris Klaus Iohannis.

CITEȘTE ȘI       -       Iohannis la șefia NATO, mișcare de șah politic? Chirieac: Era în cărți de mult! România deranjează, strică apele la Bruxelles. Nicio altă națiune nu a mai făcut așa ceva

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel