Iohannis, ședință de URGENȚĂ cu Cîțu, Hunor, Voiculescu, Cîmpeanu, Arafat

Sursa: Administraţia Prezidenţială
Sursa: Administraţia Prezidenţială

Președintele României, Klaus Iohannis, va avea o ședință de lucru, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, cu reprezentanți din educație și sănătate.

Potrivit agendei prezidențiale, Klaus Iohannis a convocat o ședință de lucru privind siguranța publică în unitățile de învățământ. La ședință vor participa premierul României, Florin Cîțu, vicepremierul Dan Barna, vicepremierul Hunor Kelemen, ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila Cseke, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

La aceeași ședință vor mai participa și Șeful DSU, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Corina Atanasiu, inspector general IGSU, Gen. mr. Dan Paul Iamandi, și Directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică, dr. Adriana Pistol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel