Ion Iliescu, clonat pe Facebook

ion- iliescu dc 1
ion- iliescu dc 1

Deputatul Ionuț Vulpescu, un apropiat al președintelui Ion Iliescu, căruia i-a fost consilier, a postat un anunț surprinzător pe Facebook. Vulpescu avertizează că mai multe conturi false, care folosesc identitatea președintelui de onoare al PSD, au apărut începând cu 3 martie pe rețeaua de socializare.

[caption id="attachment_292683" align="alignleft" width="310"] iliescu, clonat pe facebook[/caption]

În data respectivă, Ion Iliescu a împlinit 80 de ani, fiind aniversat de colegi printr-un concert la Ateneu. Manifestările, intens promovate de mass media, au crescut interesul hackerilor pentru fostul președinte, care a avut până acum o prezență constantă, dar destul de discretă în mediile online.

Iată ce avertizare a postat deputatul Vulpescu:”Conturile de Facebook apărute începând cu 3 martie, care poartă numele Ion Iliescu, nu aparțin domnului președinte Ion Iliescu. Ele reprezintă un fals și o impostură, din păcate tot mai des întâlnite în rețelele de socializare. Am postat acest mesaj nu numai pentru că este vorba de domnul președinte Ion Iliescu, ci și cu speranța că oamenii normali și nu doar virtuali ai rețelelor de socializare vor reacționa în consecință, neparticipând la această uzurpare care depășește cu mult libertatea de expresie și bunul-simț. Singura prezență a domnului Președinte în spațiul virtual rămâne blogul său, http://ioniliescu.wordpress.com/”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel