Ionel Cel-Mare a preluat atribuțiile de președinte al CJ Vrancea

FOTO: captură video Facebook @ Consiliul Județean Vrancea
FOTO: captură video Facebook @ Consiliul Județean Vrancea

Ionel Cel-Mare a preluat, luni, atribuțiile de președinte al CJ Vrancea, fiind votat de consilierii județeni întruniți în ședință extraordinară.

Ionel Cel-Mare, prim-vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, a preluat, luni, atribuțiile instituției, după ce a fost votat de consilierii județeni întruniți în ședința extraordinară.

Ionel Cel-Mare, care a fost ales în 2020 pe listele ALDE, partid care a fuzionat cu PNL, a fost desemnat pentru preluarea atribuțiilor atât de consilierii PNL, cât și cei din partea USR, în timp ce grupul social-democrat, care deși deține un post de vicepreședinte, ocupat de Marian Oprișan, nu a avut propuneri.

De altfel, Oprișan a precizat ”că mandatul conferit de cetățeni la alegerile locale din anul 2020 liderului PNL trebuie să fie continuat și dus la sfârșit, în mod natural, de colegii acestuia”, potrivit unei postări făcute pe o rețea socială.

”Este un moment greu, nu mi-am dorit acest lucru, dar țin să vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o astăzi și vă asigur de tot sprijinul meu, de faptul că voi depune toate eforturile în așa fel încât, ceea ce ne-am propus acum trei ani și jumătate împreună cu președintele Cătălin Toma, proiectele pe care le-am derulat împreună și cele pe care le avem în continuare de implementat, să meargă înainte, cu ajutorul dumneavoastră și al aparatului tehnic din CJ Vrancea”, a declarat Ionel Cel-Mare.

Campusul universitar din Focșani, cu numele lui Cătălin Toma

În plus, Ionel Cel-Mare a propus ca noul campus universitar care va fi construit la Focșani să primească numele lui Cătălin Toma, fostul președinte al CJ Vrancea, cel care, de altfel, a inițiat acest proiect, dar și ca acesta să fie desemnat cetățean de onoare al județului.

”Cătălin a avut două proiecte de suflet: spitalul județean și campusul universitar, care vor merge înainte.

Am discutat aseară cu conducerea PNL și cu președintele PSD, domnul Ciolacu, și vor merge înainte, atât spitalul, cât și campusul universitar.

Vă propun ca acestui campus universitar să îi dăm denumirea de 'Profesor Cătălin Toma'. Iar în următoarele ședințe am discutat cu o mare parte dintre colegi să declaram procedura pentru declararea domnului Cătălin Toma cetățean de onoare al județului Vrancea”, a mai spus Ionel Cel-Mare, scrie Agerpres.

Reamintim că funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea a rămas vacantă după decesul președintelui în funcție, liberalul Cătălin Toma, în 17 februarie, în urma unor complicații date de o infecție respiratorie.

Citește și: Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea, a murit fulgerător, la doar 46 de ani. ”Sunt profund întristat” spune Nicolae Ciucă/ UPDATE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel