Ionel Ganea și-ar fi bătut vecinii. Poliția a intervenit și a emis ordin de protecție

Vineri, polițiștii au emis un ordin de protecție împotriva lui Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei, potrivit Antena 3 CNN. 
 

Ionel Ganea este investigat de polițiștii din Ilfov după ce ar fi agresat un vecin, ceea ce a dus la emiterea unui ordin de protecție temporar împotriva sa. 

Miercuri, poliția a intervenit de urgență la vila lui Ganea din Voluntari, unde a avut loc un scandal în urma căruia o persoană fusese deja lovită.

Potrivit surselor judiciare, fostul atacant al naționalei are relații tensionate cu vecinii, care îl acuză că închiriază casa unor persoane zgomotoase, fapt care deranjează comunitatea.

Joi, ar fi avut loc o altercație în care Ganea ar fi lovit un vecin, care a depus plângere. Poliția a emis un ordin de protecție care îi interzice lui Ganea să se apropie de victimă, dar fără măsura brățării de localizare.

Ordinul de protecție emis împotriva lui Ionel Ganea are o valabilitate de 5 zile.

În martie, Ganea a avut un alt incident în care au fost implicate autoritățile, rămânând fără permis de conducere după o altercație cu Poliția Rutieră. Atunci el a fost oprit la stadionul unde România juca împotriva Irlandei de Nord, a refuzat să se supună semnalelor polițiștilor și a fost amendat, iar permisul i-a fost reținut pentru 30 de zile. Ganea a acuzat ulterior abuzuri din partea polițistului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel