Ionuţ Hanțig a întors toate scaunele la Vocea României. Smiley: Mi-a plăcut varianta ta mai mult decât a lui Sam Smith / video

Sursă foto: Captură video Youtube Vocea României
Sursă foto: Captură video Youtube Vocea României

Ionuţ Hanțig a întors toate cele patru scaune la Vocea României. 

Ionuţ Hanțig este din Borșa, Maramureș, are 20 de ani și studiază regia de operă la Conservatorul din Cluj. La Vocea României a interpretat piesa Unholy, ce aparține lui Sam Smith, și a întors toate cele patru scaune. 

Întrebat cum a ajuns să studieze regie de operă, el a răspuns că aceasta îl ajută să se dezvolte atât ca artist, cât și ca performer pe scenă. Tânărul a explicat că este important ca fiecare artist să aibă un mesaj în arta sa.

„A fost o întâmplare foarte interesantă. Am avut toată viața impresia că menirea mea în artă este cea de front man, dar aveam nevoie de o privire de ansamblu, o privire mai largă. Eu nu îmi doresc să fac regie toată viața, dar, categoric, este o disciplină care mă ajută foarte mult să mă dezvolt pe mine, ca artist, și ca front man, ca artistul de pe scenă. Sunt de părere că fiecare artist trebuie să aibă un mesaj al artei sale.”, a spus Ionuţ Hanțig

De asemenea, tânărul a explicat că el și-a găsit mesajul: „Să fii tu, să fii liber. Cu cât cunoști mai mult, cu atât ești mai liber și mai puternic”.

 

Reacția juriului 

Juriul a fost impresionat de prestația concurentului. Theo Rose a lăudat interpretarea piesei, mesajul de libertate și curaj, și a subliniat cât de special este concurentul, apreciind atât inteligența sa, cât și prezența scenică. Horia Brenciu a spus că acesta reprezintă esența emisiunii „Vocea României”, Smiley a comparat interpretarea cu cea a lui Sam Smith și a apreciat originalitatea, iar Irina Rimes a simțit o conexiune cu concurentul.

„Mie mi se pare că, în sfârșit, s-a cântat piesa asta așa cum ar trebui să fie cântată. Pe lângă asta, îmi place extraordinar de tare mesajul pe care îl reprezinți tu cu totul, cu prezența ta în seara asta. Este într-adevăr cu totul despre libertate, curajul de a fi cine ești cu adevărat și cred că ești un exemplu care ar trebui să fie dat mai des. Ești un băiat tare deștept, o prezență foarte mișto și o voce cum nu sunt foarte multe. Ești special!”, a spus Theo Rose. 

„Tu reprezinți ideea Vocii României. Ești cu spatele, vine cineva și cântă, mă întorc și ceea ce mă întâmpină vizual este 180 de grade și îmbogățește ceea ce credeam la început. De asta îți mulțumim pentru că ai venit astăzi la Vocea României.”, a spus Horia Brenciu. 

„Eu nu vin din zona Maramureșului, eu vin în zona pop, cu toate ramificațiile zonei pop. Mie mi-a plăcut foarte tare varianta ta, un pic mai mult decât varianta lui Sam Smith. Mi s-a părut că ai adus ceva nou, interesant.”, a spus Smiley. 

„Am simțit că tu ești un concurent cu care eu m-aș putea conecta.”, a spus Irina Rimes. 

 

Ionuţ Hanțig a ales să meargă în echipa Irinei Rimes. 

Vedeți momentul aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel