Ionuț Stroe (PNL) îl contrează pe Ponta: Ar fi trebuit să fie ultimul care să vorbească despre tragedii

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a vorbit despre Victor Ponta, consilierul onorific al premierului Marcel Ciolacu.

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal, a fost invitat la Prima News, la emisiunea Proiect de ţară: România, unde a comentat declarațiile lui Victor Ponta, consilierul onorific al premierului Ciolacu, la România TV. Acesta din urmă a spus că, în contextul incendiului de la Crevedia, spitalele din străinătate se ocupă doar de pacienţii în stare bună, iar pacienţii în stare rea sunt lăsaţi în România, să moară aici.

„Declaraţiile dânsului au zgâriat, aşa. Domnul Ponta ar fi trebuit să fie ultimul care să vorbească despre tragedii, despre modul în care ar trebui să intervină statul, ce proceduri ar trebui să urmeze cum să gestionezi sănătatea celor afectaţi. Eu cred că ar fi fost mult mai bine pentru el să tacă. Şi dacă rolul lui în momentul de faţă este să îl consilieze pe prim-ministru, înţeleg că are această atribuţie, eu cred că mai degrabă i-a făcut un deserviciu.

Ar fi trebuit să fie ultimul care ar fi trebuit să se pronunţe pe tragedia de acolo. Dacă Victor Ponta îşi doreşte o formă de participare politică, dacă îşi doreşte să se reactiveze în plan public şi prin această funcţie la nivelul aparatului de lucru al primului ministru, eu m-aş fi aşteptat să se schimbe, să nu mai iasă cu mesaje din acestea anti-occidentale, să nu mai rostogolească teorii conspiraţioniste auzite în ultimii ani sau luni. Nu că aş pune semnul egal între Victor Ponta şi PSD, cel puţin nu deocamdată, chiar dacă se speculează, dar cu siguranţă a produs disonanţă mesajul său în momentul tragediei“, a spus Ionuţ Stroe la emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News.

CITEȘTE ȘI        -        Ponta, mesaj subtil, după tragedia de la Crevedia: Ce bine ar fi ca acești oameni să tacă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel