Iordănescu, impresionat de suporterii români: Capătul nu e aici, vă asigur. Luptăm până la capăt

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Suporterii români, o dovadă de susținere a ”tricolorilor”, care l-au marcat pe tehnicianul Edward Iordănescu.

Tehnicianul echipei naționale, Edward Iordănescu, a ținut să le mulțumească suporterilor care și-au încurajat favoriții chiar și după înfrângerea cu Belgia, scor 2-0, și le-a transmis acestora că eșecul de la Koln nu reprezintă capătul parcursului la turneul final al EURO 2024.

”Când imnul României răsună din zeci de mii de piepturi pe un stadion de la EURO, într-o țară străină, pe finalul unui meci în care suntem conduși, înseamnă că sacrificiul și lupta jucătorilor din teren nu sunt doar apreciate de suporterii români, ci au unit într-o forță copleșitoare toată munca noastră și afecțiunea românilor de pretutindeni.

Uneori iese perfect, alteori nu. Dar când ieșim de pe teren fără vreo urmă de îndoială că am dat totul pentru România și pentru români, avem toate șansele ca în meciul următor să schimbăm lucrurile pe tabelă.

Ne vom reface fizic atât de repede cât se poate, am strâns deja rândurile și vom fi din nou pregătiți, cu tot sufletul și tot ce avem mai bun fiecare, să vă facem mândri iar. Capătul nu e aici, vă asigur. Iar noi, împreună, luptăm până la capăt”, a spus Iordănescu în mesajul publicat pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal, citat de Agerpres.

Iordănescu: Luptăm până la capăt

”După atmosfera incredibilă de la Munchen, a venit lecția de susținere și afecțiune de la Koln. Cele mai emoționante momente pentru mine ca antrenor până azi. Vă sunt recunoscător și vă mulțumesc în nume personal, dar și în numele întregului staff și al vestiarului echipei naționale, în numele tuturor băieților noștri.

Așa cum am promis, echipa asta dă totul. Până la capăt. Indiferent de zi și de adversar, noi suntem români, suntem mândri de asta și luptăm până la capăt”, a adăugat Edward Iordănescu.

După înfrângerea cu Belgia, România se află în continuare pe primul loc în Grupa E, unde toate cele patru echipe au același număr de puncte, departajarea făcându-se în baza golaverajului, unde ”tricolorii” au 3-2, față de 2-1 al Belgiei.

Miercuri, 26 iunie, de ora 19:00, se vor disputa meciurile decisive pentru calificarea în optimile de finală ale EURO 2024, România jucând cu Slovenia, un egal fiindu-i suficient, în timp ce Belgia se va confrunta cu reprezentativa Ucrainei.

Citește și: Edi Iordănescu anunță că echipa României va scrie istorie, deși avem cea mai complicată grupă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel