Ipoteza lui Rareș Bogdan privind alegerile prezidențiale: PNL este un partid istoric care e obligat să aibă un candidat la prezidențiale

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Europarlamentarul Rareș Bogdan a susținut o declarație de presă în care a vorbit despre alegerile prezidențiale. 

Rareș Bogdan a fost întrebat dacă îl va obliga pe Nicolae Ciucă să candideze la alegerile prezidențiale.

„Eu nu pot să oblig pe nimeni, partidul poate să facă o propunere, dar de obligat nu putem să-l obligăm. În schimb, președintele va ține cont de opțiunea partidului, așa cum vă spunea chiar aici, unde sunt eu astăzi, în urmă cu două zile.”, a spus Rareș Bogdan.

 

În cadrul discuției cu presa, Rareș Bogdan a mai fost întrebat dacă este exclus ca Nicolae Ciucă să renunțe la candidatura la alegerile prezidențiale și să-l susțină pe Marcel Ciolacu.

„Pot să vă spun un singur lucru: PNL e un partid cu blazon, este un partid istoric care este obligat să aibă un candidat la prezidențiale. Toate scenariile le vom discuta după data de 10 iunie când vom vedea rezultatele alegerilor europarlamentare și locale. Vă asigur că la locale, cu ajutorul bunului Dumnezeu și al raționalității românilor, vom avea peste 90% din comunele și din orașele României din partea PNL sau PSD.”, a mai spus Rareș Bogdan.

 

VEZI ȘI: Lista finală PSD - PNL pentru alegerile europarlamentare. Cine se află pe locurile eligibile https://www.dcnews.ro/lista-finala-psd-pnl-pentru-alegerile-europarlamentare-cine-se-afla-pe-locurile-eligibile_954892.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel