ÎPS Teodosie, atenţionat verbal de Sfântul Sinod (surse)

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Sursa Agerpres
ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Sursa Agerpres

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a fost atenţionat doar verbal de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române pentru acuzaţiile care i-au fost aduse, au declarat joi, pentru Agerpres, surse din cadrul Bisericii Ortodoxe Române.

De asemenea, alte surse din cadrul Bisericii Ortodoxe Române afirmă că purtătorul de cuvânt Vasile Bănescu a fost eliberat din funcție.

Amintim faptul că Gigi Becali a venit joi dimineață la Patriarhie pentru a participa la Sfânta Liturghie. Mai mult, Becali a dat câteva declarații jurnaliștilor, care l-au întrebat ce părere are în contextul ședinței Sfântului Sinod care are loc joi și a noilor acuzații aduse la adresa ÎPS Teodosie, Arhiepiscopului Tomisului, ce au fost puse pe ordinea de zi.

Becali: Doar îi arată pisica. Degeaba faceți atâta tam-tam

'Eu am venit la liturghie, mă. Eu ce treabă am? Normal că îl susțin, dar cu ce pot să îl susțin eu? Ce situație? Doar îi arată pisica și gata, atât. Ce măsuri? Este episcop și cu asta basta. Păi, ce? A făcut ceva? Nu ai cum. Păi ce a făcut? Doar îi arată pisica așa puțin, uite că am pus pe ordinea de zi. Și chiar de ar fi să pună la vot nu va vota nimeni, că acolo trebuie să votezi.', a zis Gigi Becali.

'Ce e asta? E doar așa... Caterisire, nu există așa ceva, nu sunt motive. Ce răzvrătire? Păi nu există caterisire conform canoanelor pentru răzvrătire. Nu există așa ceva - răzvrătire, există decât dacă pentru erezie și pentru alte lucruri când se încalcă legea, sfintele canoane. Asta acum i-a arătat puțin pisica. Degeaba faceți atâta tam-tam ca să se smintească lumea. Nu va fi nimic!', a mai spus Gigi Becali jurnaliștilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel