IPSO, sediu de 2 milioane de euro la Sânandrei, Timiș

IPSO Agricultura, importator de utilajelor agricole, a inaugurat un   sediu în pe DN 69, Km 10+292, în apropierea localităţii Sânandrei, judeţul Timiş, după o investiţie de 2 milioane de euro, potrivit unui comunicat transmis redacției. 

Noul sediu face parte dintr-o reţea de 8 centre regionale principale şi 7 puncte de lucru IPSO şi oferă soluţii complete pentru agricultură: distribuţie de maşini şi utilaje, piese de schimb şi service. În paleta de furnizori se numără mărci variate, precum: John Deere, Manitou şi Kuhn la Bednar FMT, Fliegl, Pichon, Perard, Kemper, Zurn, Geringhoff, Grasdorf, Laforge.

"Dorim ca IPSO Agricultură să devină cel mai de încredere partener din piaţa de profil a zonei de vest din România. Echipa formată din 25 de specialişti foarte bine pregătiţi, soluţiile potrivite oricărui fermier, precum şi menţinerea standardelor înalte de calitate sunt doar câteva dintre atu-urile noastre.", a declarat Radu Câmpan, director IPSO Agricultura.

Cu o suprafaţă de 15.000 mp, noul sediu IPSO Agricultură include o magazie de piese de schimb şi un atelier de service cu o capacitate generoasă, care permite reparaţia simultană a până la 8 utilaje.

Compania IPSO este parte a grupului francez Monnoyeur şi este prezentă în România din anul 1991. IPSO Agricultură este importator unic autorizat al maşinilor şi utilajelor John Deere, numărul unu mondial în domeniu. 

Echipa formată din 25 de specialiști foarte bine pregătiți, soluțiile potrivite oricărui fermier, precum și menținerea standardelor înalte de calitate sunt doar câteva dintre atu-urile noastre.", declară Radu Câmpan, director IPSO Agricultură.

Unul dintre serviciile speciale ale IPSO Agricultură din Timiș este comanda de piese de schimb în regim de urgență. Astfel, producătorii agricoli pot face comanda până în ora 15:00 a fiecărei zile, urmând ca piesele să fie livrate în 24 de ore. Programul de lucru este între orele 8:00-20:00 de luni până vineri și 8:00-14:00 sâmbăta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel