Irina Loghin, victima unei escrocherii online: Artista a apelat la Poliție pentru a-și proteja imaginea

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Irina Loghin, una dintre cele mai iubite și respectate voci ale folclorului românesc, se confruntă cu o situație delicată după ce a devenit ținta unei escrocherii pe internet.

În vârstă de 85 de ani, artista a fost implicată fără voia ei în promovarea unor medicamente false, în urma unor reclame înșelătoare care circulă pe diverse platforme online.

Artista a luat atitudine și a transmis un mesaj ferm fanilor săi, subliniind că nu are nicio legătură cu aceste produse și că toate reclamele care sugerează că ar recomanda astfel de medicamente sunt complet false.

„Dragi prieteni, am fost informată că în mediul online circulă informații false și imagini trucate despre mine, în care se spune că aș fi grav bolnavă și că aș recomanda un anumit medicament. Vreau să vă asigur pe toți că aceste știri sunt complet neadevărate. Sunt foarte bine și sănătoasă", a declarat Irina Loghin într-un mesaj public.

Artista a adăugat că situația este cu atât mai supărătoare cu cât mulți dintre admiratorii săi au fost păcăliți de aceste informații mincinoase. Irina Loghin a angajat deja un avocat și a contactat Poliția pentru a demara toate procedurile legale necesare împotriva celor care au folosit în mod fraudulos imaginea sa.

„Am angajat un avocat și vom lua măsuri legale, atât penale, cât și civile, împotriva celor care au răspândit aceste minciuni și mi-au afectat grav imaginea. Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă asigur că veți primi toate noutățile direct de la mine", a mai spus artista.

În ciuda vârstei sale, Irina Loghin continuă să fie activă, susținând concerte și bucurându-se de rolul de bunică, dar și de compania prietenilor necuvântători, cărora le arată zilnic dragostea sa pentru animale. Pentru a-și liniști fanii și a dovedi că este sănătoasă, artista a postat recent imagini în care apare zâmbitoare, în mijlocul naturii și înconjurată de animale, semn că zvonurile despre starea ei de sănătate sunt complet nefondate.

Această situație subliniază pericolele tot mai frecvente ale internetului, unde chiar și personalitățile publice pot deveni victime ale unor escrocherii care au scopul de a înșela și de a profita de naivitatea oamenilor. Artista speră ca demersurile sale legale să aducă dreptate și să descurajeze astfel de practici în viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel