Irinel Columbeanu, de nerecunoscut în cel mai recent interviu. Pare îmbătrânit, vorbeşte greu şi nu-şi poate deschide un ochi

captură video
captură video

Fostul soţ al Monicăi, omul de afaceri Irinel Columbeanu, a povestit în cadrul unui podcast cum a ajuns la sapă de lemn. Povestea, deja ştiută de cei mai mulţi, nu a impresionat cât aspectul răvăşit al acestuia, chipul vizibil îmbătrânit şi semnele evidente ale bolii. După AVC-ul suferit în urmă cu doi ani, Columbeanu a rămas cu sechele. 

Irinel Columbeanu arată complet schimbat la vârsta de 66 de ani, după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Invitat în cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță”, Irinel Columbeanu a discutat despre deciziile din trecut care au avut un impact major asupra vieții sale și pe care acum le consideră regretabile. 

Semnele timpului se văd tot mai mult pe chipul fostului om de afaceri, mai ales după ce a trecut printr-un AVC. După accident, a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență și i s-a dat tratament corespunzător. Cu toate acestea, nu pare să mai fie bărbatul sigur pe sine din trecut, nici pe departe cuceritorul care curta cele mai frumoase tinere din showbiz.

În timpul emisiunii, Irinel Columbeanu a avut diverse gesturi care i-au trădat suferinţa. Cu mişcări greoaie şi răspunsuri întârziate sau scurte, Irinel Columbeanu nu a mai emanat energia de odinioară şi parcă şi şarmul pare să-i fi dispărut. Pe lângă mimica forţată şi dificultăţile în exprimare, afaceristul nu-și poate ține ochiul drept complet deschis. Mai mult, se pare că o adevărată provocare a fost şi să-şi ducă paharul la gură atunci când a vrut să bea în timpul interviului.

Interviul amintit poate fi urmărit AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel