Irinel Columbeanu s-a întâlnit cu actualul iubit al Monicăi Gabor: „Mr. Pink m-a certat”

Foto: Instagram Irinel Columbeanu
Foto: Instagram Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a vorbit despre cum s-a petrecut prima întâlnirea dintre el și Mr. Pink, actualul soț al Monicăi Gabor.

După despărțirea de Irinel Columbeanu, Monica Gabor s-a mutat în America și a format o relație cu afaceristul Mr. Pink, alături de care este și astăzi împreună.

La un moment dat, Irinel Columbeanu i-a făcut o vizită fostei soții, alături de fiică, chiar la scurt timp după ce ea s-a cuplat cu Mr. Pink. 

Atunci, spune Columbeanu, a avut loc prima întâlnire dintre el și Mr. Pink.

„Pink m-a certat”

„În vara lui 2016 m-am dus în America, împreună cu Irina.”

„Mr. Pink m-a invitat la o masă, un restaurant destul de faimos în zona aceea. Acolo a venit și-un prieten bun de-al lui, care aflând că sunt din România, a fost bucuros să-mi spună că tocmai ce s-a întors din țară că are și el o iubită acolo.” 

„Aceasta era chiar Flore. Când americanul mi-a arătat poza, am căzut pe jos, apoi m-am tăvălit de râs scriind acest paragraf în cartea mea pe care o voi lansa la începutul lui iunie. I-am dat doar un sfat, să aibă grijă cu fetele din România, fără să-i spun că o cunoșteam”, a povestit Irinel Columbeanu, potrivit Impact.”

„În 2017, Pink m-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei. Am lăsat-o pe ea să aleagă, mi-am ascultat vocea interioară.  În vara lui 2018 urma să plece în America și atunci m-am hotărât pe loc să o las să rămână acolo. Doar de două ori m-am întâlnit cu Mr. Pink, nu și după ce Irina s-a mutat acolo.” 

„De atunci, am mai vorbit doar la telefon. Am văzut unde stă doar vorbind cu Irina pe imagini. Eu nu mă duc nicăieri neinvitat”, a spus fostul soț al Monicăi Gabor, potrivit Impact.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel