Israel a lovit ținte militare din sudul Libanului. Hezbollah susține că a doborât o dronă israeliană

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Aviația israeliană a lovit, duminică, infrastructura militară din sudul Libanului, deținută de Hezbollah.

Armata israeliană a declarat că avioanele sale de luptă au lovit duminică infrastructura Hezbollah din sudul Libanului, ca răspuns la bombardamentele către nordul Israelului venite dinspre o „celulă teroristă”, scrie CNN.

Lovitura a avut loc în zona Har Dov, iar aeronavele israeliene au distrus arme care ar fi putut fi folosite pentru bombardamente suplimentare, au declarat Forțele de Apărare ale Israelului prin Telegram.

Dintre cele trei lansări din acea zonă din sudul Libanului, armata israeliană a spus că a interceptat două, iar a treia a aterizat într-o zonă deschisă.

În plus, au fost lansate mai multe focuri către zona Malkia din nordul Israelului, dar două dintre ele au fost interceptate și nu au fost răniți, potrivit IDF.

Hezbollah a sprijinit militanții palestinieni și a condamnat ferm ofensiva Israelului în Gaza, dar nu a intervenit până acum în ajutorul Hamas. Organizația din Liban a declarat tot în această seară că a doborât, pe teritoriul israelian, o dronă israeliană la sud-est de Liban cu o rachetă sol-aer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel