Italian, moarte absurdă sub roțile de brânză. Operațiunea de scoatere a durat 12 ore

Italian, moarte absurdă sub roțile de brânză. FOTO: Freepik
Italian, moarte absurdă sub roțile de brânză. FOTO: Freepik

Un producător de brânzeturi a avut parte de o moarte absurdă. Scoaterea de sub roțile de brânză a durat 12 ore.

Un italian a murit, duminică, strivit de mii de roți imense de brânză dură, care au căzut după ce s-a rupt un raft, ceea ce provocat efectul de domino, transmite AFP, notează Agerpres.

”A trebuit să mutăm roţile de brânză şi rafturile cu mâna. Am avut nevoie de aproximativ 12 ore pentru a regăsi victima luni dimineaţa”, a explicat Antonio Dusi, şeful brigăzii de pompieri din oraşul Bergamo, subliniind caracterul ”complex” al intervenţiei lor.

Depozitul de brânzeturi, situat în micul orăşel Romano di Lombardia, la sud de Bergamo, conţinea în total 25.000 de roţi de brânză stocate pe rafturi cu o înălţime de aproximativ 10 metri.

Câteva mii de de roţi de brânză au căzut, provocând decesul proprietarului companiei, Giacomo Chiapparini, în vârstă de 74 de ani, care lucra în interiorul depozitului.

Potrivit sursei menționate, salvatorii au fost alertați de membri familiei lui Chiapparini, alarmați de zgomotul provocat de căderea roților de brânză dură, de tip parmezan, care ajung și la 40 de kilograme bucata.

Conform presei locale, Chiapparini era singur în depozitul destinat maturării roților de brânză și venise în acel spațiu pentru a controla robotul care întoarce și curăță automat roțile de brânză.

Brânzeturile produse de această companie este Grana Padano, care seamănă cu Parmezanul şi este foarte popular în peninsulă.

Citește și: Patru români, MORȚI într-un accident groaznic, în Italia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel