Atunci când cumperi un sos de muștar din magazine, nu știi întotdeauna ce este inclus în compoziția acestuia.
De multe ori, producătorii nu indică adevărata compoziție a sosului de muștar, așa că îți recomandăm să pregătești acasă acest sos, deoarece este simplu și rapid.
În primul rând, trebuie să cumperi pudră de muștar de calitate înaltă. Înainte de utilizare, acesta trebuie cernută bine. Culoarea galbenă a muștarului poate fi dată de turmeric.
Conopidă în sos de brânză, la cuptor: o mâncare fabuloasă pentru cină, cu doar 160 de calorii
Temperatura optimă a apei pentru prepararea sosului de muștar trebuie să fie de 60 de grade.
Adaugă apă fierbinte în pudra de muștar, amestecând continuu. Trebuie să verifici mereu consistența, deoarece sosul de muștar ar trebui să fie omogen și fără cocoloașe.
Cu cât pasta de muștar este mai fierbinte, cu atât mai bine. O temperatură constantă poate fi asigurată folosind o baie de apă.
Fursecuri cu smântână, gata în zece minute! Rețeta te va cuceri prin simplitate și un gust excelent
Înainte de a adăuga ingredientele suplimentare în sosul de muștar, acesta trebuie să se răcească. Experții susțin că în acest proces se elimină excesul de amărăciune.
Gustul picant al muștarului poate fi dat de sare, zahăr, saramură, ulei. Adaugă ingredientele preferate în sosul de muștar.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu