Îți vine să crezi ce vârstă are actrița Oana Ioniță Nedelcu? Iată ce mănâncă pentru a arăta așa!

Îți vine să crezi ce vârstă are Oana Ioniță Nedelcu, actrița din „Bravo, tată!”, cel mai nou serial de comedie difuzat pe Antena 1?

Îmtrebată cum se menține în formă, actrița pe care mulți o știți din serialul „Inimă de țigan” a zis: „Cu efort și gene bune. Mâncarea e cea mai importantă, ce bagi în corp. La mine e fără  gluten și 80% fără  fast food, sucuri, alcool,  zahăr, lactate. Mănânc de minim trei ori pe zi, nu ratez micul dejun. Miscarea e și ea importantă, sunt foarte activă, și încerc să fac sport cât de des pot. Timp petrecut cu oameni dragi și mai ales iubirea e cea care ne ține sănătoși și frumoși”.

2. -imagine fara descriere- (oana-ionita_93820900.jpg)

A urmat o alimentație vegetariană timp de cinci ani. Apoi s-a confruntat cu o problemă de sănătate: intoleranța la histamină. Cum arată meniul ei acum?


„Au fost patru ani în care nu am mâncat carne, mi-am impus, nu a fost natural, așa m-a tăiat capul și alte considerente de la vremea aia, în urmă cu șapte ani. Pentru corpul meu nu a fost bine, a culminat cu permeabilitate intestinală intoleranță la histamină și vestea că nu tolerez grâul pe care îl consumasem din greu în dieta respectivă. A urmat un proces lent de vindecare cu excluderi alimentare și reintroducere, ca la bebeluși. Între timp s-au rezolvat toate mai puțin intoleranță la grâu. Au fost mai multe în context, dar ca și concluzie,  eu sunt carnivoră și îmi face bine”, a mai zis actrița.

Câți ani are Oana Ioniță Nedelcu aflați pe Spectacola.ro - https://www.spectacola.ro/m-am-dus-la-masterchef-ca-sa-i-mai-fac-o-bucurie-mamei-drama-prin-care-a-trecut-oana-ionita-nedelcu-exclusiv_34688.html

3. -imagine fara descriere- (oana-ionita-2_98408800.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel