Iulia Albu, glume la adresa iubitului ei: De mâine, denumirea contului lui Mike va fi schimbată în "un oltean bărbos și plin de spume"

Sursa foto: Facebook Iulia Albu (America Express)
Sursa foto: Facebook Iulia Albu (America Express)

Iulia Albu a glumit pe seama iubitului ei, Mike, alături de care a plecat în aventura America Express.

"În episodul de astăzi, plâng. Mult"

"Las aici o poză grăitoare cu unul dintre puținele momente de liniște ce vor fi difuzate (sper) în această seară. De mâine, denumirea contului lui Mike va fi schimbată în “un oltean bărbos și plin de spume”. Ah, și da, în episodul de astăzi, plâng. Mult. Vreau să mulțumesc echipei care ne-a însoțit în această călătorie - Ionuț Huzum și Luigi Pădureanu - pentru răbdarea și nervii de oțel de care au dat dovadă. Cu voi ne vedem diseară, de la 20.30. America Express continuă!", a scris Iulia Albu pe Facebook.

"Iulia, tu te-ai descurcat bine. De unde ai atâta calmitate? Eu îl lăsăm acolo cu bagaje cu tot și continuam cursa. Îl luăm la întoarcere", a comentat o internaută la postare făcută de aceasta.

Vezi și:  "A fost îngrozitor. Am căzut într-o râpă". Iulia Albu și iubitul ei, tensiuni la America Express: "Am simțit că Mike nu a fost alături de mine" 

"Noi nu am fost pregătiți pentru ce a urmat și, credeți-mă, nici voi nu sunteți"

"A fost o zi nebună în America Express, nu am luat imunitatea deși ajunși pe locul 3 am fost singurii dintre primele trei echipe care au avut toate obiectele cerute. True, nu eram îmbrăcați complet… Am încercat să ne calificăm la jocul de amuletă, dar, din nou, fail. Astăzi începe NEBUNIA TOTALA. Noi nu am fost pregătiți pentru ce a urmat și, credeți-mă, nici voi nu sunteți", a mai scris vedeta ]ntr-o postare anterioară.

Ieri seară, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au obținut prima imunitate a sezonului după o cursă complicată, cu mai multe misiuni. Astfel, după proba din parcul minier, echipele ajunse la Irina Fodor au avut de îndeplinit câteva condiții pentru a putea spera la victorie: un timp foarte bun de sosire, dar și toate obiectele cerute de Irina, adunate în geanta tradțională purtată de un veritabil paisa, numită carriel, plus piesele vestimentare purtate de locuitorii regiunii columbiene Antioquia, precum poncho și sombrero. Pentru fiecare abatere de la cerințele Irinei, echipele au primit penalizări care au constat într-un anumit număr de minute adăugat la ora sosirii.

Cu 43 de minute penalizare, Laura și Sânziana și-au păstrat poziția fruntașă – astfel, după toate calculele făcute, ora lor de sosire a fost 14:03, în timp ce Romică și Cătălin s-au situat pe locul doi, foarte aproape de ele, cu ora de sosire 14:08.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel